reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Antoś to faktycznie ma uśmiech od ucha do ucha :tak: Fajne chłopaczysko z niego ;-)

Aniay, zdjęcia śliczne a Różowa Księżniczka przecudna. I co z tego że kruszynka, ale jaka piękna:tak::-).

Aniay ... zgadzam się w 100% z MamąAntosia ... Oliwcia wygląda bajecznie w tej różowo-białej sukni ... no i w ogóle cudna z niej dziewczynka :-):tak:

Ja się pod tym podpisuję ;-) Aniu, Oliwcia jest chyba do ciebie podobna co?

reklama
Ja takze zamieszcze pare zdjec Dominika,a jutro jak przegram do kompa to zamieszcze zdjecia ze chrzcin:tak:.

1-z dziadkiem
2-z babcia
3-z kuzynkiem Filipem
4-na spacerze
5-w garniturku do chrzcin

Oliwka .... sliczna panna-kruszynka i ten motor ;-):-D:-D

Oskarku ... jesteś piękny jak zawsze :tak: jak smakuje jedzonko w nowym krzesełku ?

Dominik ... Wow ale garnitur ... fiu fiu ;-)

Jezu wreszcie nadrobilam zdjecia.................za rok w wakacje jakis limit trzeba wprowadzic .......bo nawet czlowiek spokojnie wypoczac nie moze bo sie zaleglosciami martwi;-)
no to teraz pora na nasze wakacyjne wpsomnienia
emilka w piaskownicy w Okunince
dsc1159xq3.jpg

tak mi wesolo

dsc1182dc2.jpg

i jeszcze zachod slonca nad jeziorkiem
dsc1278fj5.jpg

rodzinka w wodzie
dsc1349qe8.jpg

mama i Taja ( tak ja Emila ochrzcila i sie przyjelo)
dsc1580en3.jpg

dziewczyny w kojcu
dsc1629sd9.jpg
dsc1721oy8.jpg

a tak sie slodko spalo

a tak ekonomicznie podrozowalo gdy nozki bolaly
dsc1728wc1.jpg

no i pozegnania nadszedl czas............
dsc1748cd5.jpg

reklama
Tynka, my za rok się wybieramy do Okuninki, w tym nie było okazji:no:. Mam nadzieję że za rok się spotkamy:tak:.
Świetne zdjęcia, dziewczynki szczęśliwe i uśmiechnięte:-).

Do góry