• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Hej hej dziewczyny ja już teraz załatwiam sobie domeczek w Okunince na drugą połowę lipca. To co zrobimy spotkanko?
Tynka super zdjęcia.
Oskarek i Dominiś przecudni.

Aniay Corcia ma cudna sukienke no i sama tez super:-p;-)
Monika w pierwszej chwili nie poznalam Witusia tak mi przeszlo przez glowe jakie sliczne oczy ma ta dziewczynka:zawstydzona/y:;-):laugh2:dipiero potem sie przyjzalam czyje to i kto to:-).........mam nadzieje ze mi to wybaczysz ale to wina ogromnej ilosci zdjec i komentarzy , ktore probowalam jako tako nadrobic:dull:
Zuzolek tez sliczny.........No a Mariaola w tym czepku to ciebie normlanie nie poznalam w pierwszej chwili
W ogole wszytskie dzieciaczki sa cudne............przepraszam ze nie wymieniam wszytskich ale zmoimi zaleglosciami po prostu nie da sie wszytskioch spamietac .....ale styczniowe malenstwa najladniejsze i najslodsze:tak:

Tynka ... Taja mi się podoba :-) a jak słodko śpi z rą wykręconą rączką :laugh2: a Emi taka opalona czy ma taką karnację ? Cały babiniec jak z żurnala :-D no i ten zachód słońca :cool2: a dziewczynki same spały ?

MariaOla Emi ma tak delikatnie sniada karnacje.no i bardzo szybko sie opala taja ma karnacje po mnie i dugo dlugo musi czekac na piekny brazowy kolor na szczescie ani ja ani Taja nie opalamy sie na czerwono:cool2:
A co do spania to Emi spala w kojcu a Taja ze mna w łozku a tata sam..........bo kto by wytrzymal z tym odorem alkoholowym bo caly tydzien bylo sotro;-):-p
A w domku to obie spia razem w swoim pokoju kazda w swoim kojcu i powiem wam szczerze z e nie wiem jak Taja moze spac przy wieczornym koncercie Emilki:dull:

Hej hej dziewczyny ja już teraz załatwiam sobie domeczek w Okunince na drugą połowę lipca. To co zrobimy spotkanko?

Super by było .... może więcej nas, by się tam wybrało ..... :cool2: hmmm jest duzo czasu .... moznaby pomyśleć, tylko, że z moim męzęm księgusem lepiej pasuje nam pierwsza połowa każdego miesiąca :wściekła/y:

Piekne dzieciaczki. A Natalka sliczna na tym zdjeciu jak spi. Chyba jaj ja ktos widzi, to nie ma watpliwosci, ze to dziewczynka, ma takie rysy, ze od razu widac, ze to kobieka jest. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry