reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
ale Antos ma frajde!! super zabawa i faktycznie bardzo sie wczul w role - auto chyba mega czyste co??:-D:-D

ja tez dorzucam fote mojego "bojacego sie wody" dziecka dzis na fontannie - skonczylo sie na zakupach nowych ciuszkow bo byl caly mokry a matka nie przygotowana poszla:-p

remont027pj8.jpg

Tika, jestem w szoku, matki jaka śliczna dziewczynka:-D. Bujną ma fryzurkę, chyba już mógłby wpaść pod nożyczki:-D:-D.
Antosiowa, ile Antoś bierze za taki full servis? Może umyłby auto Hani? Chociaż jej to powinien za free, w końcu to jego narzeczona:-D.

No i może trochę Hani, bo dawno nas nie było:-p.
1. Hania na tężniach, wszędobylska.
2. Tak wchodzi babci na głowę:-D.
3. Z ciocią chrzestną.
4. Dwie kitki też damyy radę zrobić:-D.
5. Nad stawkiem.

Mati jest najlepszy,ale zaraz po jego siostrzycce blizniaczce, Nikuś super sie prezentuje myjac autko:tak:
A teraz troszke fotek z wesela:tak:
Rodzinnie

Najlepsza zabawa

Sandrunia z koleżanką Julią

Ja z jedną z przyjaciółek pod kościołem

Reszta potem bo lece do endrokrynologa :tak:

CD
Balonowe dziewczyny

Z mężusiem

Z młodą i moimi przyjaciółkami

składanie życzeń młodej parze do kamery

Wsio:tak::-) ja wiem ze wiecej Mnie ale dzieci byly tylko do 19.30

Kochane dziewczynki ... dziękujemy za miłe komentarze :*** :-).
Włosy Matiego faktycznie nadają się już tylko do obcięcia :zawstydzona/y:, ale ja się tego nie podejmuję :sorry2::-D, bo już żeby mu skrócić grzywkę trzeba robić niezłe cyrki, więc pewnie gdybym ja go obcinała ... goniłby z do połowy "opitoloną" głową:-D, a wtedy to już pewna śmierć ... z rąk rozżalonych babć :sorry2::ninja2::-D:rofl2::-D

Antosiowa ... Antek normalnie obłędny :-D:-D ... a jaka powaga i skupienie na tym co robi :-D. Rewelacja :tak: ... taki słodki pracuś z niego :-D:tak:

Martuchaa ... aż trudno uwierzyć, że Niko boi się wody ;-) ... toż on był w swoim żywiole :-D:-Di jeszcze ten jego uśmiechnięty od ucha do ucha pysio ... normalnie cuuuuuudo :-):-)

Żywa ... Hanusia śliczna :-), z tymi kiteczkami po prostu cud miód i orzeszki :-):tak:, no i na głowie babci obłędna, a jaka zadowolona :-D

Xmama ... wow ale super wypasione fotki :tak: i jaka śliczna i elegancka z Was rodzinka :-):-), rzeczywiście ten kolor niesamowicie Ci pasuje i wyglądałaś w nim pięknie. Najlepiej bawiące się dziewczynki wymiatają :-D:-D ... no i słodko wyglądały w tych różach :tak:

Martucha ale sciemniasz, Niko sie wody boi??? :-D
Ania Zywa Hania rewelacyjna, jak zawsze i jakie ma piekne kitki. :tak:
Xmamuska widac, ze sie wybawiliscie. Dziewczynki sliczne, no i Wy oczywiscie tez. :tak:

Hanusia super kobietki, szkoda ze ostatnio tak rzadko ja widzimy:wściekła/y::wściekła/y:

xmamuski fotki juz widzialam na nk, super wygladaliscie:tak: a w ogole to zmiksowalas mycie auta przez Antka z mokrym Nikusiem z fontanny:-D:-D

...a w ogole to zmiksowalas mycie auta przez Antka z mokrym Nikusiem z fontanny:-D:-D
Poszła na łatwiznę:-p:-D

Nikuś super, to na pewno nie ten sam chłopiec, który sie boi wody;-)
Hanusia ślicznota, kitki juz całkiem poważne;-)... mycie auta Haneczka ma oczywiscie za free:-D
Xmama, wszyscy pięknie wyglądaliscie, stroje u całej czwórki idealnie dobrane, pasowaliście do siebie w każdym calu, nawet tatus żeby sie dopasować załozył różowy krawat:tak::-D. Super, błyszczałaś jak gwiazda;-).

reklama
No i w końcu dorzucam cosik od siebie :-)

Kinder Delice - mniami :-)

Nie ma to jak zjeść sobie pyszną dużą frytkę :-)

Puszczę bąka, niech się pobłąka :-)

Pobudka u rodziców w łóżku....

Taniec z misiem :-)

Z mamusią :-)

Do góry