Monika77
Fanka BB :)
Dzięki cioteczki za pochwały ;-) Wklejam tyle zdjęć bo uwielbiam chwalić się swoim smykiem, ale chyba mi to wybaczycie, co? 
Faktycznie wypad był rewelacyjny i o dziwo nikt nie zwracał uwagi na jednookiego pirata 
Pewnie to normalka nad morzem 

Tydzień mnie nie było a tu tyle zdjęć do oglądania
Ale fajnie, uwielbiam podziwiać dzieciaczki 
Więc do roboty:
Aph Gdzieś już widzialam te fotki ;-)
Fajne są. Widać, że wyjazd był bardzo udany, a rodzinka z was rewelacyjna. Robercik jak zwykle cudniasty 

Tika Normalnie siostra bliżniaczka jest śliczna
Fajnie byłoby mieć taką ;-)
Wszystkie zdjęcia Matiego mnie rozwaliły. On jest rewelacyjny. A to jego leniuchowanie i kąpiel w ubranku jest zajefajne 

Antoś mimo, że w różowym bodziaku to wygląda jak prawdziwy MAN
Widać, że uwielbia auta 

Nikolasek pod fontanną też jest świetny. Martucha, czy możesz nam pokazać więcej jego zdjęć?
Hania, jak dawno jej nie było
Ale śliczna z niej panienka. To na pewno po mamusi 

Xmamuśka Fotki ze ślubu rewelacyjne. A ty wyglądasz w tej sukience jak panna na wydaniu

Rewelacja! A dziewczynki - cud miód malina ;-)

No i mamy Gracjanka. Fajny z niego chłopak. Chyba jest wysoki, co? Też mi się wydaje, że ma zadatki na leśnika, a co najmniej na świetnego grzybiarza

Kurki, mniam mniam ;-)

Faktycznie wypad był rewelacyjny i o dziwo nikt nie zwracał uwagi na jednookiego pirata 
Pewnie to normalka nad morzem 

Tydzień mnie nie było a tu tyle zdjęć do oglądania
Ale fajnie, uwielbiam podziwiać dzieciaczki 
Więc do roboty:Aph Gdzieś już widzialam te fotki ;-)
Fajne są. Widać, że wyjazd był bardzo udany, a rodzinka z was rewelacyjna. Robercik jak zwykle cudniasty 

Tika Normalnie siostra bliżniaczka jest śliczna

Fajnie byłoby mieć taką ;-)
Wszystkie zdjęcia Matiego mnie rozwaliły. On jest rewelacyjny. A to jego leniuchowanie i kąpiel w ubranku jest zajefajne 

Antoś mimo, że w różowym bodziaku to wygląda jak prawdziwy MAN

Widać, że uwielbia auta 

Nikolasek pod fontanną też jest świetny. Martucha, czy możesz nam pokazać więcej jego zdjęć?
Hania, jak dawno jej nie było
Ale śliczna z niej panienka. To na pewno po mamusi 

Xmamuśka Fotki ze ślubu rewelacyjne. A ty wyglądasz w tej sukience jak panna na wydaniu

Rewelacja! A dziewczynki - cud miód malina ;-)

No i mamy Gracjanka. Fajny z niego chłopak. Chyba jest wysoki, co? Też mi się wydaje, że ma zadatki na leśnika, a co najmniej na świetnego grzybiarza

Kurki, mniam mniam ;-)

;-) ... wszystkie panny były śliczne :-)