• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Łysolek? W którym miejscu? :crazy: Julcia ma piękne blond włoski :tak: i rewelacyjną fryzurkę :tak:;-):-D Piękna z niej dziewczynka :-D:-D:-D:-D Szkoda, że żadko nam ją pokazujesz :-(

Coyote, zdjęcie w podpisie masz rewelacyjne :tak::-D:-D:-D

A ja kabeków jeszcze nie znalazłam :no: Nie mam siły zabrać się za szufladę, w której mam wszystko i nic ;-):-D:-D:-D

reklama
Znalazłam kabelek od telefonu :tak::-D Więc pokażę wam minę Witka jak zobaczył śnieg ;-) Oto ona

Niestety filmiku nie mogę wam pokazać, bo nie umiem go przerobić, a nawet na YouTube nie przetwarzają tego pliku :no::crazy::-(

Jak już wklejam zdjęcia z aparatu to jeszcze wam coś pokażę ;-)

Wizyta na Śląsku - Żory ;-):-D

Śpiący królewicz w aucie :-D:-D:-D

Witek na jesiennym spacerze

Pierwszy śnieg

I to już wszystko :-p

Moniu jakie fajne fotki! I ta z telefonu to normalnie jaka extra jakość. oczywiście Witek jak zawsze uroczy, a jak się uśmiechnie to po prostu sama słodycz.

Nie gniewaj się, że Ci się wtrążalam w temat Twoich fotek, ale zrzuciłam swoje do komputera i chciałam pokazać jaki Emilka dostala prezent od Mikołaja. Była to wspólna inicjatywa Teściów i nasza, więc miki w tym roku wypasiony na maxa :-D
Przyniósł prezent tydzień temu...
Stoi ku Emilki uciesze w jej pokoju, więc jak tylko się obudzi to oczywiście zjeżdża. Nic się nie boi szaleje na zjeżdżalni, nawet sama już zjeżdza bez nikogo w pokoju, ale staram się jednak przy tym być.
Na zdjęciach pierwsze chwile z prezentem :tak:
dsc00010811280382yk9.jpg

dsc00030811280384gw6.jpg

dsc00100811280391jz2.jpg

dsc00170811280398ne3.jpg

dsc00200811280401uk2.jpg
dsc00200811280401pr1.jpg

A to już cała brygada na imieninach Andrzeja
dsc00230811290404hj2.jpg

Dzisiaj
dsc00300812040411oo5.jpg

Ostatnia edycja:
Widać, że Wituś bardzo szczesliwy na sniegu. Zabojczy usmiech.

Slizgawka? super prezent! Emi musi był przeszczesliwa, zreszta widac to na zdjeciach !

Dziewczyny super te wsze zdjecia i ich bohaterowie. Sniegowy Wituś bomba, a rozesmiana Emilka śliczna.
Liorien zamiezram Julce kupic taką zjezdzalnie wiosna, zeby ja wstawic do ogrodu. Ta twojachyba bardzo fajna i ze zdjec wydaje sie ze jest długa, gdzie kupowaliście i jaka cena?

Monia rozwaliłaś mnie zjęciem a raczej reakcją Witusia na śnieg !!:-D jego uśmiech gdyby nie uszy był by wokół jego główki:tak::-);-);-)

Emilka to już wogle brak mi słów!!a te jej włoski,marzenie !! i prezent bomba !!!!!!!

Witek powala zachwytem w oczach i rozmiarem uśmiechu :-D.

Emilka w siódmym niebie, super prezent :tak:, Nikuś też sam korzysta ze swojej zjeżdżalni w ogródku, która jest chyba 2 razy wyższa, więc nie martw się Emi świetnie sobie poradzi :tak:.

reklama
Aaga ... Julcia śliczna :-) i taka już dorosła dziewczynka z buźki się zrobiła :tak:.... i spróbuj o niej jeszcze raz powiedzieć łysolek, czy coś w tym stylu :wściekła/y::wściekła/y: ... no :-D super z tymi postawionymi włoskami wygląda:tak:

Monia ... Wituś słodziak z zabójczym uśmiechem :-):tak:, żadna dziewczynka mu się nie oprze :tak:

Lorien ... to chyba masz Emi "z głowy" odkąd ma zjeżdżalnie w pokoju :-D:-D, super prezent, no i Emi widać, że przeszczęśliwa :-) i szok ile ona ma tych swoich złotych loków :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry