T
tynka
Gość
No to faktycznie was urzadzili

no a ten rabat to prawidlowo niech placa za lekkomyslnosc

no a ten rabat to prawidlowo niech placa za lekkomyslnoscObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no a ten rabat to prawidlowo niech placa za lekkomyslnosc
tynka wow...
super ze wam mala wytrzymala na chrzcinach w becie. Zuzka ku rozpaczy swojej babci a mojej tesciowej (ktora uwaza ze dzieci powinny/musza byc w beciku) na bet wypiela swoje szacowne 4 litery juz w sklepie. I dzieki Bogu ze to sprawdzilismy bo jak sobie pomysle ze mialby byc taki koncert pdczas mszy to mi sie zimno robi.
:-) 

chyba był głodny bo tak ciągle oblizywał usteczka;-)
A co do becika to Natalka leży w nim w wózku i jest do niego przyzwyczajona a poza tym nie miałam żadnego cieplejszego ubranka i mała była w sukience i sweterku a w kościele wcale tak ciepło nie było więc nie miałam wyjścia....mała była bardzo grzeczna nawet nie zapiszczała
zresztą Emilka też była grzeczna bo cała imprezę w kościele przespała .Zarówno swój chrzest jak i Nataki