• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
:-D tynka wow... :) super wygladasz :) <podlizuch> :-D super ze wam mala wytrzymala na chrzcinach w becie. Zuzka ku rozpaczy swojej babci a mojej tesciowej (ktora uwaza ze dzieci powinny/musza byc w beciku) na bet wypiela swoje szacowne 4 litery juz w sklepie. I dzieki Bogu ze to sprawdzilismy bo jak sobie pomysle ze mialby byc taki koncert pdczas mszy to mi sie zimno robi.

Wogole to ma czujnik pionu ta moja corka.... i czujnik ruchu :-D :-)

Ale Przez Ten Czas Co Mnie Nie Bylo Te Wasze Dziciaczki Urosly:-) Ja Po Moim Tak Nie Widze Ciagle Mi Sie Wydaje Ze Jest Taki Malutki Ten Moj Syneczek:-d A Oto Fotki Mojej Kruszynki Z Chrzcin I Ostatnie Z Domku:-)

a widzial ktos Michasia w inkubatorze ;-)?? troche sie meczylam by to wrzucic do neta ;-)

chcialam wam tez dac posluchac jak sie maly hihra, mam plik w mp3 ale nie wiem jak go wrzucic :-(

Ja widziałam Michałka ja:tak::tak::tak::tak: chyba był głodny bo tak ciągle oblizywał usteczka;-)

Abeja dzięki dzięki....fajna to ja będę za 20 kg:laugh2: A co do becika to Natalka leży w nim w wózku i jest do niego przyzwyczajona a poza tym nie miałam żadnego cieplejszego ubranka i mała była w sukience i sweterku a w kościele wcale tak ciepło nie było więc nie miałam wyjścia....mała była bardzo grzeczna nawet nie zapiszczała:cool2: zresztą Emilka też była grzeczna bo cała imprezę w kościele przespała .Zarówno swój chrzest jak i Nataki :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

wlasnie do niedawna mu to oblizywanie zostalo, teraz troche mniej wystawia jezyk;-) smialam sie z tego nieziemsko :-) filmik byl robiony gdzies pol godziny po porodzie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry