• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
I jeszcze trochę zdjęć

1. Z babcią i prababcią w święta
2. Z prababcią i pradziadkiem w Poznaniu
3. Z prababcią, babcią i mamą (4 pokolenia Mańczaków)
4. Z Mamą i Tatą
5. Dzisiaj z moją Mamą na tle forsycji która zaszalała z kwiatkami w tym roku.

Elma, śliczne oczęta ma ta Twoja Nadia :-)
antek.jpg

Mika sliczna jest Dominisia, widac ze po mamie :-)
z ust mi to wyjęłaś ;-)

Mamaantosia ... upatrzyłas sobie Nadię dla Antosia ;-) :laugh2: Jeremi też ogólnie ma smoczek za nic ! Ciągle chce ssać rączkę, więc daję mu pieluszke do zabawy ... :-)

Abeja .... a gada Zuza z rybkami ?

Monika .... co tam Wituś dorwał na zdjęciu ? karuzelkę ?

MamaAntosia: to widze że musicie robić za smoczek, ale czego się nie robi dla swojego maleństwa :-) Antoś śliczny :tak::-)

Abeja: jak Zuzia się fajnie przygląda pieskowi :tak::-)

MariaOla - Zuzanna ma codziennie konferencje z rybkami. Nawija do nich prawie godzine i po godzinie sie juz wkurza strasznie ze one jej nie odpowiadają.... najabrdziej jej sie podoba glonojad przyklejony do szyby i król skalar.

MamaAntosia, miałam z Zuzką ten sam problem - tyle, ze on a namiętnie i z zapamiętaniem ssała mój palec wskazujący. To dla niej najlepszy środek uspokajajacy był. Ale zaczęłam z tym troche walczyc, bo to nie za dobre przyzwyczajenie, szczegolnie ze bywają momenty ze nie ma gdzie umyć rąk a wiadomo, ze brudnego palucha sie nie włozy...
Mielismy nawet kolekcję 11 róznych smoczków... i codziennie próbowałam zastepowac zuzce palec jakimś smokiem... aż w koncu się udało... i wyobraźcie sobie ze jest to pierwszy zakupiony smoczek :tak: cieszy mnie jednak fak, ze ona go uzywa własciwie tylko do zasypiania. Potem wypluwa. W trakcie zabawy tez nie bardzo chce :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry