O'laaa
Fanka BB :)
Jakiś cień tam widnieje , może za wczas zrobiony testDziewczyny czy ktoś coś tu widzi czy ja mam juz urojenia wzrokowe :/ 10dpo i po przytulankach.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakiś cień tam widnieje , może za wczas zrobiony testDziewczyny czy ktoś coś tu widzi czy ja mam juz urojenia wzrokowe :/ 10dpo i po przytulankach.
Jutro pojadę na bete zeby miec pewność. Normalnie to czekałabym cierliwie ale musze po pozytywnym gnac do gina ma wymaz. Dlatego te paranojeJakiś cień tam widnieje , może za wczas zrobiony test
Wsumie jak taka sytuacja, to bety nie trzeba robić na czczo, więc jak masz czas dziś gdzieś robić, to może warto, bo na jutro już byłby wynikJutro pojadę na bete zeby miec pewność. Normalnie to czekałabym cierliwie ale musze po pozytywnym gnac do gina ma wymaz. Dlatego te paranoje
Niestety mieszkam na wypizdowiu a dzisiaj bez auta jestemWsumie jak taka sytuacja, to bety nie trzeba robić na czczo, więc jak masz czas dziś gdzieś robić, to może warto, bo na jutro już byłby wynik