• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia USG naszych dzieciaczków

reklama
przepraszam za zla jakosc ale skaner zepsuty wiec telefonem zrobilam zeby wrzucic
moj usmiechniety synus
oraz siusiaczek i jajeczka:-D

Załączniki

• SP_A0266.jpg
    SP_A0266.jpg
    4,5 KB · Wyświetleń: 141
  • SP_A0267.jpg
    SP_A0267.jpg
    4,3 KB · Wyświetleń: 150
To ja też przedstawiam Wam mojego synka Aleksa w 30 tyg. trochę słaba jakość bo to zdjęcie zdjęcia ale co nieco widać.​

Załączniki

• SI853468.jpg
    SI853468.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 127
słodkie, ja niestety buźki nie miałam okazji jeszcze zobaczyć, bo cały czas jest ułożony głową do dołu a buzią do kregosłupa, więc mój gin musiałby mi zrobić usg przez plecy :-D;-), ale może na jutrzejszej wizycie zobaczę.

Ja już nie liczę na żadną fajną fotkę z USG bo nie planuję żadnych wskazań do prywatnego USG a na NFZ pan jak zwykle się nie wykaże więc po co się nastawiać... ostatnio nawet serduszka nie posłuchał - gdyby nie podsłuchiwanie malucha na zajęciach w szkole rodzenia to pewnie bym mu coś powiedziała a tak olałam i mam mniej stresów...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie wiem czy zaglądacie na mój profil więc wkleję tutaj mojego synka z 22tc - wiem, że już stare to zdjęcie ale jakie słodkie...
picture4447.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry