• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-D Dziękuję dziewczyny :)) Zdjęcia juz wiszą na ścianie. Wydruki z usg kseruje i powiększam dzięki czemu mogę się wpatrywać cały czas.

reklama
Nasza córcia w 21tc. na połówkowym 4D, pięknie się uśmiechnęła do zdjęcia:D
Save.jpg

Ostatnia edycja:
Nefris niezła modelka z tej twojej niuniu:) pozuje jak nic :)
ja bede miała chyba 3d/4d nastepne 28 maj wiec moze nawet uda sie lobuziaczka nagrac. Zobaczymy trzymajcie kciuki :)

kolumnea, filmik mamy nagrany, bedzie wspaniala pamiątka. Najlepszy jest moment jak lekarz powiedzial nam, że bezapelacyjnie widzi dziewuszkę i ja się tak strasznie smialam i cieszylam, ze chyba przez minutę nie widac nic poza trzesącym sie obrazem:)

Neftis - śliczna niunia :-) Moja nie chce pozować do zdjęć neistety - musimy się mocno nagimnastykować, żeby cokolwiek dało sie zobaczyć :-)

Dziękuję Wam bardzo. Te USG 4D to najwspanialsze i najbardziej niesamowite przeżycie jakie mnie dotąd spotkało, wzruszenia i śmiechu było co nie miara, polecam każdemu.
krzynka77, akurat nasza niuńka jest tak ruchliwa, że podczas każdego badania cały czas jest w ruchu i co chwilę zmienia pozycję, bawiąc nas przy tym niesamowicie:)

Neftis faktycznie niezła minka Twojej malutkiej;) taki uśmiechnięty maluszek to i dla mamy powód do uśmiechu;)

reklama
Neftis wiem wiem ze 4d jest swietne ale moj malec jak ostatnio robilismy schowal sie lobuziaczek na dole i pokazał doslownie na sekunde. wiec nie zdazylismy nagrac. Czekam na 28 maja wtedy moze maluszek zrobi mamusi milą niespodzianke i pokarze sie w całej okazalosci na dluzej no i paroweczke bym chciala zobaczyc bo lekarz niby bez zadnych ale powiedzial ze zdrowy chlopak i na wydruku tez napisal plec meska ale ja nie uwierze jak nie zobacze hehe.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry