• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:) A jak to u Ciebie wyglądało?
W 11 tygodniu na Usg widziałam jak coś odstaje ;-D jak widać- znikneło. Może u Ciebie również to była kwestia nieuformowanych narządów (podobno do 12 tygodnia wyglądają identycznie).

no to dałaś mi nadzieję...ja też w 12 tyg "cos widzialam" a to, że to coś mogłoby zniknąć byloby miłym zaskoczeniem...:-D:-DCudowna córunia, serdecznie i jeszcze raz Ci gratuluję...

:) A jak to u Ciebie wyglądało?
W 11 tygodniu na Usg widziałam jak coś odstaje ;-D jak widać- znikneło. Może u Ciebie również to była kwestia nieuformowanych narządów (podobno do 12 tygodnia wyglądają identycznie).

ja byłam w 13tc no to może jeszcze troszkę pomarzę o córuni :-) takiego zdjęcia szarego nie mam, tylko różne ujecia 3d na filmie ale qrcze ciężko coś tam wypatrzyc bo to może pępowina sterczała ;-) Nie dał mi zdjęć na papierku a z tego filmu jednak nie umiem zrobić zdjęć :sorry::-(

Nasze Maleństwo :))

xx006.jpg

Tu widać twarzyczkę i oczka Naszej Kruszynki :))

xx005.jpg

A tu rączka i 5 paluszków :

xx004.jpg

reklama
Ja tez przylaczma sie do gratulacji Polianno-jeszcze jedna mamuska bedzie juz nazywac swoja kruszynke po imieniu:))) Zdjecia przesliczne sa wszystkich maluszkow, a mi uparcie nie chce sie skanowac zdjec, ma nie podlaczony non stop skaner wiec musze sie dopiero do tego zabrac:))) Ale obiecuje jesli wszystko bedzie w porzdku przy nastepnym usg, to zasypie Was zdjeciami:tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry