kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
I jak???Teraz to ja już w poście zdjęcie widzęoki :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I jak???Teraz to ja już w poście zdjęcie widzęoki :-)
teraz widzę :-) ślicznie :-))))))I jak???Teraz to ja już w poście zdjęcie widzę))
jejku jakie śliczności :-)Oto mój Skarbuś na badaniu USG 3D - zdjęcie troszkę niewyraźnie, ale to dlatego, że się ruszał :-) Takie "żywe sreberko" nam rośnie ;-)
![]()
A oto dowód, że to Mały Mężczyzna ;-)
![]()
Kręgosłup :-)
![]()
... i uszka mojego Małego PLASTUSIA
![]()
;-)Zobacz załącznik 229411
A to moja Lilianna.Na wizycie wszystko ok, połówkowe bez zastrzeżeń. Oczywiści wyszło o prawie 2 tygodnie mniejsze niż wg OM,czyli poślizg nadal zaliczamy. (wg OM to 21t6d a wg USG uśredniona wartość to 20t0d), termin wg tego usg wyszedł na 12 sierpnia (wg tego w 12 tygodniu 10 sierpnia także przyzwyczajam się do myśli,że to jednak nastąpi później).
Lilunia mocno sie nie ruszała,tak jak myślałam- leniuszek. Jstem spokojniejsza.Aaaa wagi nie znam , wymiar ciemieniowo-siedzeniowy to 14,6cm więc do wielkoludów nie należy ale wg kości udowej ma długie nóżkitakże pewnie to się jakoś wyrównuje.