Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Oto mój Skarbuś na badaniu USG 3D - zdjęcie troszkę niewyraźnie, ale to dlatego, że się ruszał :-) Takie "żywe sreberko" nam rośnie ;-)
![]()
A oto dowód, że to Mały Mężczyzna ;-)
![]()
Kręgosłup :-)
![]()
... i uszka mojego Małego PLASTUSIA
![]()
Shyla...hmm..dziwne
kiniusia - ja płaciłam jak za normalna wizytę , w innym wypadku pewnie nie pozwoliłabym sobie na 4d bo to koszt ok. 250-300zł...
Zobacz załącznik 229406
Zobacz załącznik 229380
Oto mój Dzidziuś
Niestety nadal nie znam płci... Przykleił się do macicy i za nic nie chciał się pokazać, tylko kolanko co najwyżej i to dopiero pod koniec USG. Mam filmik ale coś mi się dzieje z internetem i nim wgram na youtube, to przerywa i taki finał. Zdjęcie mi dał tylko jedno, jestem w szoku z tą kością nosową)) 22 tygodnie 5 dni takie ma parametry, oby się z nosem nie wdało do Leszka
Leszek był ze mną na badaniu bo się zwolnił z pracy i trzymał mnie kurczowo za kolano a ja chociaż myślałam, że się tam poryczę to dostałam ataku śmiechu ze szczęścia i lekarz był lekko zdziwiony całą sytuacją, ale co tam
A tu jeszcze dodaję zdjęcie opisu ciąży, możecie mi powiedzieć, czy to normalne, że te różne parametry są na różnym etapie rozwoju? Wy jesteście w tym bardziej oczytane, więc ufam
Zobacz załącznik 229384