martatt
Fanka BB :)
Wcześniej to ja chodziłam do takiej lekarki, która miała sprzęt starszy niż w szpitalu więc ciężko było się czegokolwiek dopatrzeć, jakaś masakra...
to pierwsze USG które miało czegoś dowieść
Spróbuję coś zrobić z tym zdjęciem, powiększyć czy coś... sama zobaczysz;]
robię... robię...
zrobiłam

oczywiście na powiększeniu nie jest to tak ładne i wyraźne jak normalnie ;]
A co do marzeń o sukieneczkach to jak najbardziej chciałabym!!! Ale po prostu od początku tej ciąży nie wchodzi mi do głowy bym miała mieć córeczkę, w poprzedniej miałam takie wizje jakby i widziałam siebie z dziewczynką i chciałam mieć dziewczynkę... a teraz od początku chłopak chłopak chłopak w mojej głowie
A ja nie widzę na tym zdjęciu nic ;] ale nie wiem gdzie patrzeć chyba... kurde no to Twoje usg rewelacja taaaaki sprzęcik!!!
to pierwsze USG które miało czegoś dowieść
robię... robię...
zrobiłam

oczywiście na powiększeniu nie jest to tak ładne i wyraźne jak normalnie ;]
A co do marzeń o sukieneczkach to jak najbardziej chciałabym!!! Ale po prostu od początku tej ciąży nie wchodzi mi do głowy bym miała mieć córeczkę, w poprzedniej miałam takie wizje jakby i widziałam siebie z dziewczynką i chciałam mieć dziewczynkę... a teraz od początku chłopak chłopak chłopak w mojej głowie
A ja nie widzę na tym zdjęciu nic ;] ale nie wiem gdzie patrzeć chyba... kurde no to Twoje usg rewelacja taaaaki sprzęcik!!!
Ostatnia edycja: