reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

No zdjęcia cudowne aż nie mozna oczu oderwać jak ten czas szybko leci i suwaczki mkną do przodu.

Izula82 mam do Ciebie mała prośbe bo masz wpisane Aniołek 21.10.2010 bardzo przykro mi z tego powodu ale cos chyba nie tak z ta datą, a ja ilekroś to widze to ciarki mi przechodzą po plecach.Pewnie wkradła Ci sie jakaś mała literówka a raczej cyrówka.

reklama
Dziękujemy za wszystkie komplementa :-)

monik super dzidziuś ma ładny profil. Powiedz usg mialas w gabinecie czy na dole w Asklepiosie?

USG zawsze mam robione na dole. W gabinecie ginek nie ma sprzętu do usg. No i za samo USG 100zł trzeba płacić a za wizytę jeszcze 80zł.
Podobno w tym roku ma być w Asklepiosie USG 3D i 4D :tak:

Goosiek super fotka do albumu rodzinnego :-)

No zdjęcia cudowne aż nie mozna oczu oderwać jak ten czas szybko leci i suwaczki mkną do przodu.

Izula82 mam do Ciebie mała prośbe bo masz wpisane Aniołek 21.10.2010 bardzo przykro mi z tego powodu ale cos chyba nie tak z ta datą, a ja ilekroś to widze to ciarki mi przechodzą po plecach.Pewnie wkradła Ci sie jakaś mała literówka a raczej cyrówka.

:szok:Prawie spadłam z krzesła jak to zobaczyłam. Już poprawiłam. Odruchowo musiałam napisać rok. Nie, nie, nie to dziecko urodzi się żywe i zdrowe. :sorry2:

Oto Szymonek :-) moje najcudowniejsze Szczęście!

Macham do Was e-cioteczki :-)

Załączniki

• Szymon2.jpg
    Szymon2.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 59
  • Szymon1.jpg
    Szymon1.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry