reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Brzuszek na chlopca jest nisko i wyglada jak piłeczka ,ostaje do przodu.
Brzuszek na dzieczynkę jest wysoko ,bardziej płaski ,rozchodzi sie po bokach. Niby to teoria naszych babć ale coś w tym jest, kiedys usg nie było i po kształcie brzucha poznawały ale nie zwsze sie to sprawdza;-)
Kokota a mozesz okreslicmoj brzuszek ??:) Piękny masz brzunio i to prawda ze sie nie rozni od poprzedniego :)
Kochana a pępuś masz śliczny, tez taki chce :)

reklama
A to mój brzucholek z 19 tyg :-)
P6031719.jpg
P6031720.jpg

kokotka - ŚLICZNY BRZUSZEK!!!! :) Ja genaralnie kocham pempuszki i Twój mi się też szalenie podoba :D Bardzo bym chciała żeby mi wylazł ale chyba nic z tego nie będzie :D Moze go pęsetą potraktuję...?? :> sassaa

kasiazar - NOOO!!! Co za zdjęcia :D I kolejna słodka pidżamka :D No i pempuś śliczny (skojażył mi się z dziurką od klucza - chodzi że pozytywnie) :DI piękny brzuszek! Taki gładziuitki, zero rozstępów :) Pięknie Kochana :*

Dziękuje:-)
a jesli chodzi o pizamki to moja słabość.. Uwielbiam je kupowac i zawsze nie moge sie doczekac kiedy zaloze po raz pierwszy na noc.. jakies takie zboczenie mam :zawstydzona/y:

kokotka oby był chłopaczek :) Tak bardzo bym chciała. Ale wszyscy mi mowią że sie zmieniłam na twarzy strasznie, zrobiła mi się taka kaszka wiec jednym słowem zbrzydłam :( i kazdymi mowi ze bedzie dziewuszka bo podobno zabiera urode, i ja wtedy zawsze powtarzam ze u mnie chlopaczek zabiera urode bo bedzie przesliczny. Oby oby oby. Tak bardzo chce chłopca :)

reklama
violett z tego co pamietam to Myszka też miala problemy z cerą a ma chłopca:tak:
A ja mam 3 koleżanki co straszne miały cery a urodziły synów:tak:

Do góry