reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia wrześniowych maluszków

086 (47).jpg086 (22).jpg Moja Mała "Gwiazda":-D jak ją wszyscy zwykli nazywać;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Bebzoniku - ale cudna focia... Jaki uśmiech! Nie mogę i dołeczki już widać... Jejku cudo! Już czarujemy kobietki tak? ładnie to tak? ;) Wszystkie ciotki z BB się zakochają hihi ;)
Ola-biel i róż dominują...no no faktycznie mała gwiazdeczka nam rośnie ;)
Kati - Nicol taka kruszynka, że w nosidełku znika ;) Jakie słodkie maleństwo...

piękne dziewuszki!!

Madzia - jak pięknie na brzuszku się leży Bartusiowi ;)

mambusia - no niestety, taki los :) u nas to samo, cyc to cyc, zazwyczaj wybiera taką porę kiedy akurat stoję w kolejce żeby zapłacić za cos albo kiedy jestem na drugim końcu centrum handl. zeby dojść do pokoju dla matki z dzieckiem. Już sie nie czaję tylko siadam gdzieś z boku zeby sie nie rzucać bardzo w oczy i wyjmuje cycka :-D a jak, mam wielkie, to niech podziwiają!! a w turbanie Kamiś wygląda uroczo, jak prawdziwy śpiący sułtan :-D

Asiu hehehe teraz kibelki dla ciebie tez w innym celu są:-D.Ja raz korzystałam z pokoju dla matki z dzieckiem jak byłam u siebie w pracy w odwiedzinach i mały chciał jeść ;-)
I cieszę się że pieluszka okazała się zbawienna.Mój smyk lubi ją jeszcze mietolić łapkami albo do buzi sobie wkłada i ją ssie.Więc jak widac nie tylko do usypiania nam słuzy ale i do zabawy.
A z tym lezeniem na brzuszku nie jest tak różowo,bo to tylko chwilka jak złapałam go jak tak pieknie wysoko podniósł główkę,tak to leniuszek i nie chce tak pięknie pozowac mamie

Mambusia hahaha...najważniejsze żeby mamuśka umiała się odnaleźć w każdej sytuacji, Twój Sułtan bombowy:-)
Magda ale fajny Bartuś

Dziewczyny a Wasze dziewczynki śliczne same Miss-ki każda piękna i wyjątkowa

a oto mój "mały potworek"
003.jpg FRANEK 006.jpg a tak sobie lulam

reklama
Ellsi - ja już wspominałam ale powtórzę...rewelacyjna sesja! Super pomysł ;)
Madzieńko, Kasiula - w woli ścisłości - tak właśnie wygląda kącik dla maluszka u nas w Carrefour ;P Nie dali krzesła więc musiałam sobie radzić hihi
Kasiula - Franuś jest cudny, dlaeko mu do potworka hihi i śpi tak słodziusio...mmmm

Do góry