reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Mikowata, oj współczuję, szybkiego powrotu do zdrowia życzę

Kiniusia super, że wszystko dobrze z Malutką, a na te infekcje próbowałaś żurawiny? Co do pobytu w szpitalu, myślę, że w Twoim wypadku to dobry pomysł, nawet jeśli nic się nie ma dziać to Ty na pewno spokojniejsza będziesz

reklama
i po wizycie :-)
Cukrzycy ciazowej nie stwierdzono, dziecko bardzo ruchliwe podczas CTG, szyjka zamknieta, pH pochwy odpowiednie
Czyli wszystko dobrze:tak:

ACCU CHEK Dextrose O.G.-T. Saft smakuje jak sok z winogron dzieki czemu test glukozy nie jest koszmarem :)

Ostatnia edycja:
kurcze wy ciągle tak o tej szyjce i sie zaczynam martwić. Mnie lekarz badał ostatnim razem szyjkę w październiku tylko dlatego bo miałam straszne bóle. Teraz co przychodzę pyta mnie tylko o jakieś upławy, krwawienia, bóle i samopoczucie ale jeszcze od tego czasu nie zbadał mi szyjki. Zastanawiam sie czy to dla tego że mam bdb wyniki i dobrze sie czuje czy może ( nie chętnie to napisze) nie chce mu sie?:/

Anka gratulacje!!

Nimitii no nie popisał się ten twój lekarz:( jak to nie badał od października szyjki??? niby w niektórych krajach nie badają bo i się do lekarza nie chodzi... ale u nas??? myślałam, że to standard. Ja bym się upomniała na następnej wizycie albo powiedziała że mam dokuczliwe skurcze (odpukać oczywiście) to może zajrzy co i jak!!!

Onesmile trzymamy kciuki:)

trytytka ja powiem ci na niego złego słowa nie powiem. Dzięki niemu i jego kuracji zaszłam w ciążę, jedyny rozpoznał prawidłowo moją chorobę. Ale bądź co bądź to mnie zdziwiło. Myślałam że np. takie badanie przeprowadza się co drugi miesiąc (tudzież co drugą wizytę) a tu czytam, że wy macie takie badania a ja miałam tylko jedno takie. Nastopną wizytę mam 28.12 więc wtedy go o to zapytam dlaczego mnie nie badał w tym kierunku.

Ostatnia edycja:
reklama
anka26 fajnie że same dobre wieści, a tej glukozy to Ci zazdroszczę ;)

nimitii tez mialam podobne obawy co do Ciebie, zawsze mozesz go o to zapytac.
mnie badal w sumie przy okazji bo raz robil posiew, raz sprawdzal czy moge na cwiczenia chodzic. i wtedy zawsze sprawdzil czy tam jest ok..

Do góry