reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Zabka ta cukrzyce widzę nieźle Ci się daje we znaki:-( Mam nadzieję, że diabetolog coś poradzi, daj znać po wizycie.
Super, że Synuś tak pięknie rośnie, a co z imieniem, macie już jakieś typy nowe?

Onesmile, trzymam kciuki aby nic złego w badaniach nie wyszło, puchnięcie może być w ogóle z cukrem nie związane, mi Szczepcio tak się ułożył że od pasa w dół woda starsznie mi się zatrzymywała, jak zobaczyłam tydzień po porodzie swoje kolana i kostki to cieszyłam się jak wariatka:-D

Betina mnie się też wydaje, że to spojenie łonowe, mnie się dawało we znaki jakiś czas temu, teraz chwila spokoju, za to nerw kulszowy się odzywam, w nocy dziś na nogę stanąć nie mogłam, do toalety praktycznie skakałam, dobrze że mam z łóżka dosłownie kilka kroków

reklama
szczebiotko oj daje mi popalic ten cukier :/ dzis powtorzylam mocz.wyniki wieczorem. jak beda zle to jutro do lekarza. imienia nadal brak:(moj maluch sie wczoraj ulozyl smiesznie podczas badania. raczki i jedna stopka przy buzi:)moj P byl ze mna:)mial wolne wiec mi towarzystwa dotrzymal. cieszyl sie z widoczkow:)pierwszy raz synka zobaczyl:)
rowniez trzymam kciuki za wizyty :)

ja sprawdzam codziennie rano mocz paskami na zawartosc glukozy i ketonow.koloru nie zmieniaja w cale wiec mnie ten wynik moczu zaskoczyl. duzy mialas ten cukier?

Kaniu niestety nie ginekolog a położna więc z rzeczy, które mnie cieszą tylko serduszka słuchać będę. Choć jutro i tak rozszerzone badania bo oprócz moczu i ciśnienia rónież krew będę miała pobieraną:-D

reklama
Do góry