reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Paulinek cudnie że wszystko oki :) Życzę więc udanych wakacji ;]

Dzięki dziewczyny za pocieszenie, bo już miałam wyrzuty sumienia że nie dbam o siebie w ciąży, na ogół nie jestem obsesyjna i gdyby nie dzidzia kompletnie bym się tym nie przejęła... :-)

reklama
Novaspace wszystkie dbamy o siebie jak trzeba, bo nam zalezy na malenstwach. Pewne rzeczy poprostu sie dzieja i nie mozemy nic na to poradzic. Ja do 30 tygodnia tez nie bylam jakas pankara, az tu nagle lekarz mi mowi ze mam odpoczywwac, bo szyjka sie skraca i mam rozwarcie:szok: No ale polezalam plackiem i sie oplacalo. Ty tez zmienisz nieco diete bedziesz zazywac zelazo i wszystko bedzie dobrze:)

m-s trzymam za Was kciuki
Paulinek super, że z szyjką lepiej i że drugie maleństwo będzie dużo lepiej rozwinięte niż starszy synek kiedy się urodził. Udanych wakacji.

Novaspace tak jak Paulinek napisała czasami dbamy o siebie najlepiej jak umiemy, a pomimo tego jakieś problemy. Nie masz co mieć wyrzutów.

Ewelinkowska &&&&&&& bedzie dobrze!
M- S owocnych staranek! Ja zaszlam w ciaze 2 miesiace po poronieniu, bedzie dobrze! Wysylam fluidki :)
Koreczek, Nula czas do przyszlego czwartku szybko zleci!
Deli wyniki w we wtorek na pewno beda dobre, trzymam kciukasy!
Paulinek - milego wypoczynku! Bawcie sie dobrze! Dokad jedziecie?

Ja po wizycie u poloznej, mlody lezy pieknie glowka do dolu pleckami do mojego brzucha, lezy po prawej stronie brzucha ( co jest rzadkie acz prawidlowe). Mam nadzieje ze tak juz zostanie. Wszystko prawidlowo, tetno i wymiary. Waga swoja mam sie nie przejmowac wszystko jest ok i w normie (+10). Krew pobrana na wyniki i serducho mlody ma jak dzwon.

reklama
Ja tez dzis juz po wizycie u swojej gin.
Szyjka zamknieta ale miekka, co za tym idzie lezec, lezec, odpoczywac, bron boze dzwigac. zadnych boli i napiecia brzucha nie moze byc bo szyjka moze puscic :( posiew na gbs pobrany.
Nastepna wizyta 4 wrzesnia, potem cos kolo 17 wrzesnia.

Pocieszyla mnie ze ona od ktoregos tam wrzesnia do 6 pazdziernika jest na urlopie :o a ja cos czuje ze z ta szyjka nie wytrzym am do 8 pazdziernika tak jak mam termin i akcja moze zaczac sie wczesniej i ona nie bedzie robila mi cc ;(
Ale w polowie wrzesnia wystawi mi juz skierowanie w razie czego i takie tam.

Do góry