reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Dawno mnie tu nie było- z chęcią nadrabiam wątek:))))
A więc- Hania- przeurocza dziewczynka! Słodki uśmiech:)
Amelka- ma cudowne duże oczy!
Alunia- niebieskie oczy w których można się od razu zakochać!
Igorek- ma bardzo delikatną urodę, śliczny chłopczyk!
Lenka- tak pozować to może tylko mała modelka!

reklama
Uwielbiam ten wątek :))
U nas zima zawitała na całego, mróz, śnieg:)
Princi-wprawdzie dawno po Halloween, ale mam w końcu tę fotkę sukienki czarownicy.

Załączniki

• 181.jpg
    181.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 96
  • 185.jpg
    185.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 95
  • IMG_0988.jpg
    IMG_0988.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 94
Madzieńka super fotki widać że mu zima nie straszna :)
a to moja Wika jako pomoc domowa, w czasie kąpieli, na swoim słoniku na biegunach i chcialam wam pokazać jej tył głowki a konkretniej loczki z tyłu heh

Załączniki

• 6.jpg
    6.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 88
  • 3.jpg
    3.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 93
  • 2.jpg
    2.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 89
  • 4.jpg
    4.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 100
  • 1.jpg
    1.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 83
  • 5.jpg
    5.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 80
Fredko.. teraz dopiero cofnęłam się wstecz... Ala jest cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A na tym zdjeciu z tatusiem tak mi moją Hanke na codzień przypomina, że bym ją schrupała! :)

Monia.. przesada.. :D te loczki to jest jakiś obłęd są cudne :D wygląda jakbyś jej trwałą zrobiła. po kim ona to ma???? :D

Fredka Alicja jest coraz piekniejsza :):tak:
madzienka Igor jest super,zabawy na sniegu.. masakra,w koncu nasze dzieci pierwszy raz snieg widza tak naprawde... Moja Kinia nie chodzi ulicami gdzie sniegu nie ma..:-D Przeczytalam na ogolnym,ze synek sniegu nie lubi... daj mu czas,oswoi sie i polubi :)

drodka hehe aj jak bede miala wiecej czasu to ci wrzuce nasza czarownice :) A Zuzia sliczna :tak:
Rudka Lenka wyglada jak maly aniolek.. jejq najslodsza minka jaka widzialam chyba :)
monia ty wiesz...sliczna Wiki,a wlosy powalaja :)

Ostatnia edycja:
Śliczne dziewczyny i chłopaki :-) Ala jest przesłodka!! Igorek przystojniak że hoho, a Wikunia bardzo podobna do mamusi, a loczki ma śliczne. Moja też ma takie ale tylko na tyle głowy :-)

reklama
Drodko- Zulka cudowna! Prawdziwa baletnica z niej :)
Madzieńko- Igorek jest słodziakiem:) A jaki pomocnik- na zakupy już chodzi :)
Monia- Masz małą paradnicę- i w dodatku sprząta po sobie;) Cudowne loczki!!!:)))

Do góry