reklama

zdjęcia

E no Kallusia u Ciebie tez juz niezly brzunio.. calkiem okazaly :)

A czy Wam tez sie tak milo robi jak Wam ustepuja miejsca w kolejkach ;D ?? .. bo mnie strasznie ;D

reklama
Mnie nikt jeszcze nie ustąpił :( Fajnie masz MoniczQo. We Wrocławiu to chyba jakas znieczulica. No cóż może jak brzuch będzie większy to się doczekam

Mała Mi no to rzeczywiscie musi byc jakas znieczulica ;) ... ale w sumie to u mnie tez zadko, ale sie zdarza ;) ... jednak zdarzaja sie tez osoby, ktore w ogole nie patrza i łup ręką gdzie popadnie ....  >:( .. ostatnio wlasnie taka jedna baba mnie tak zdzielila w brzuch ... jeszcze miala pretensje ze jej miejsca nie zrobilam  >:(

Mała Mi pokaz swoj brzunio napewno juz pieknie widac :) w koncu juz prawie polowa za Wami :)

Bardzo ladne brzuszki :)
moj tez jest juz fajmy,choc spotkalam sie ze zdaniem,ze maly...
ja nastepne zdjatko wkleje w 20 tygodniu :)

Agus piekny domek :) ... juz taki wyrazny ;)

Ines ojoj ogromniasty brzunio... sliczny :)

Katka juz sie doczekac nie moge .. napewno sporo usrosl :)

Mała Mi ale a kiedy wraca ?? Koniecznie jak wroci wklejaj swoj brzuszek :)

Mnie to sie MoniczQa wydaje że my podobne rozmiary brzusiów mamy tylko Ty ogólnie jesteś dużo szczuplejsza bo ja przez zime przed ciążą straaasznie przytyłam ;) Kiedyś też 47kg ważyłam ;D A po ciąży planuje zrzucić tak do 50kg. No zobaczymy czy się tak łatwo uda ;)

reklama
Ines mnie to sie wydaje ze Ty nadal jestes szczuplutka :) .. nigdy bym nie powiedziala ze Ty przytylas przez zime :P ... to jaki Ty chudzielec musialas byc przed przytyciem ;) 

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry