Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mała Mi no to rzeczywiscie musi byc jakas znieczulica ... ale w sumie to u mnie tez zadko, ale sie zdarza ... jednak zdarzaja sie tez osoby, ktore w ogole nie patrza i łup ręką gdzie popadnie .... .. ostatnio wlasnie taka jedna baba mnie tak zdzielila w brzuch ... jeszcze miala pretensje ze jej miejsca nie zrobilam
Mała Mi pokaz swoj brzunio napewno juz pieknie widac w koncu juz prawie polowa za Wami
Mnie to sie MoniczQa wydaje że my podobne rozmiary brzusiów mamy tylko Ty ogólnie jesteś dużo szczuplejsza bo ja przez zime przed ciążą straaasznie przytyłam Kiedyś też 47kg ważyłam ;D A po ciąży planuje zrzucić tak do 50kg. No zobaczymy czy się tak łatwo uda
Ines mnie to sie wydaje ze Ty nadal jestes szczuplutka .. nigdy bym nie powiedziala ze Ty przytylas przez zime ... to jaki Ty chudzielec musialas byc przed przytyciem