reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zdjęcia

reklama
MoniQa ale... poważnie! Ja mam 158 cm wzrostu! O ile się nie myle to tyle samo co Ty? No i Ty ważyłaś przed ciążą 48 kg? Tak? a ja wstyd aż sie przyznać!!! :-[ :-[ :-[ 56 kg aż przed ciążą ważyłam! Fakt, że nei wiem gdzie były te kilogramy bo poza waga nie było ich tak bardzo widać ale przed zimą ważyłam jakieś 50, 51 kg...
Same więc widzicie że wcale nie taka szczupła byłam. Teraz schudłam na całym ciele (tzn nogi, tyłek :p jakoś mi zeszczuplały a wszystko w brzucholek poszło) no i obecnie waże ok 56,5 57 kg...

Ines wiesz w sumie na Nasz wzrost to waga jak u Ciebie jest waga odpowiednia :) ... u mnie zawsze mowili ze za malo waze ;) .. ale ja sie tak dobrze czulam ;D ... za to teraz kazdy kilogram strasznie szybko u mnie widac ;D ... kazdy tluszczyk znajomi zauwazają ;D ;) ... ale  mam to gdzies :) ... byle dzidzia byla zdrowa, a ja moge byc na koniec wielka grubaska :)

A to mój pokaźny brzucholek ;D
img00127ex.jpg

A to mój syneczek który wrócił dzisiaj ze szkoły z okazałą śliwą na łuku brwiowym
img01074am.jpg

Loja brzunio przesliczny :) .. a syneczek  .. trzeba przyznac ze przystojniaka z niego wyrosnie ;)

Dzięki Moniczko - łobuz z niego straszny (zresztą widać rezultaty na zdjęciu) ;)

reklama
Do góry