Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Katka brzuszek slicznie juz zaokraglony .. a Zuzia jest slodziutka mala mama ;D
Aga ;D dobre z tym mężem ... ale moj tez wiecej je ... twierdzi ze jemu sie teraz nie odmawia bo jest w ciazy ;D .. no w sumie zawsze twierdze ze my razem jestesmy w ciazy
Katka u Ciebie superwosko widac po brzuszku, ja mam jednak co nieco tluszczyku wiec zanim malenstwo sie wybije spod tego to troszke potrwa ale wtedy to ja napewno wkleje ma fotke.
No MoniczQa to widzę że brzuś już się uwypuklił ;D Mój też... Już tylko ciążowe spodenki W innych się nie zapnę :
Przepraszam za jakość zdjęć Jakoś mi nie wyszły ładnie a bateria w aparacie padła i już innych nie zrobiłam, nie wiem gdzie mąż baterie schował Może mąż zrobi wieczorkiem lepsze to zamienię
A oto i mieszkanko mojej dzidzi w trzech ujęciach - 12t 6d
Ines brzuchol juz masz przeogromny cudny ... ale ten czas leci .. jeszcze niedawno mialysmy plaskie ;D .. ja jeszcze moge wcisnac jedne spodnie, biodrowki ... ciążowe dzisiaj do skrocenia oddaje i pewnie tez niebawem zaczne tylko w takich chodzic
Wiesz MoniQa ten mój brzuś też mi się wydaje wielki! W pierwszej ciąży taki miałam chyba w 18 tc! A najdziwniejsze że na razie mam jeszcze 1 kg na minusie! Bo na początku z braku apetytu schudłam ok 4 kg... Co to będzie w 30 tc Aż strach pomyśleć Ale swoją drogą Twój brzuś tez już niemały!
Ines czasami wydaje mi sie moj ogromniasty, a czasami tak jakbym po prostu zdrowo pojadla hihi ... ale fakt , nawet w pracy mi juz powiedzieli ze widac ladnie brzuszek ... tez sie zastanawiam co to bedzie za pare miesiecy ... poczekamy zobaczymy .. u mnie narazie na wadze pokazalo kilo wiecej .... ale to tak jak u Ciebie, wymioty zrobily swoje
Jejku dziewczynki, Wy to macie brzuszki do parady ciezarowek, u mnie naprawde nic takiego nie ma, dopiero z lekka zaczyna sie przepychac, tak jak pisalam ja mam jednak wieksza budowe no i strata 5 kg....jeszcze troszke poczekam zanim sie tu wkleje.
A tak na boku, mam znajoma, ktora jest w 20 tc, wyobrazcie sobie ze przytyla juz 18 kg a wysoka ona jest okolo 185cm!!