reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia

Kallusia śliczny brzuszek , zresztą Mamusia też :laugh:

reklama
A to my z dzisiaj :) (konec 18 tyg.)

im0005748ik.jpg

Tu widac jak moj pepek sie zmienia ;D

im0005737qg.jpg

To i ja pokażę siebie z brzusiem ::) Same zobaczcie czy on nie jest za mały jak na 17 tydzień ? ::)
16tydzief5hg.jpg

16tydzsf5qx.jpg

16tydzsepiaf3sg.jpg

A tu jeszcze o ile mogę pokażę Wam dwa wielkie śpiochy, mój mąż z moją sunią :laugh:
spiochy5zm.jpg

P.S. Sorki jeśli fotki są za duże, w sumie to nie wiem ile powinny maxymalnie mieć

Nadia brzuszek masz wsma raz jak dla mnie .. sadze ze wysoka jestes ;) .... i piekna z Ciebie kobieta :) .. a spiochy ... to podobnie jak u mnie ;D .. super razem wygladają ;D

Moja mama się ze mnie śmieje że jeszcze będę żałować że teraz narzekam na mały brzuszek, mówi "poczekaj jak Cię wybrzuszy nagle to porozmawiamy" :laugh:
Tak MonQa niestety Bozia hojnie mnie obdarowała wzrostem, bo mam aż 179 cm, ale uff udało mi się znaleźć wysokiego męzusia który ma 196cm ;) (więc przy nim czuję się jak kurczaczek ;D). Dzieki za komplement, miło słyszeć te słowa zwłaszcza wtedy gdy no jakby nie było chyba mi odbiera urodę na te pare miesięcy, a juz na pewno figurę ;D

A Ty MoniQa masz owczarka belgijskiego tak? Pytam bo kocham psiaki, zawodowo poniekąd zajmuje się psami, poza tym to moje hobby no iswoją sunię wystawiam na wystawach psów rasowych z niemałymi sukcesami (dumna jestem z niej sta to chwalenie :-[ ) :)

Nadia i dlatego jeszcze brzuszka tak bardzo nie widac.. im wyzsza osoba tym pozniej brzuszek widac ;)
Tak mam owczarka belgijskiego ... ja niestety nie jezdze ze swoja na wystawy ... ale podobnie jak Twoj psiak spi razem z Nami na poduszcze pod kolderką ;D ... gratulacje osiagniec Twojej suni :) ... badź dumna i chwal sie .. masz w koncu czym :) :)

Nadia - brzuszek extra :laugh: wcale nie jest taki malutki ;D

reklama
Ladnie juz wygladacie z brzuszkami dziewczny :)..jak to fajnie,ze tych brzuszkow nie trzeba wciagac ;)

Ja sobie przed chwila zmierzylam moj brzuszek (ktory wydaje mi sie maly.... no teraz jest nawet duzy..bo jestem objedzona,nie pytajcie ile zjadlam dzisiaj mlodej kapusty ::))...tak wiec w obwodzie mam 88 cm...

Do góry