reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcie USG czy ok?

Karolina133

Zaangażowana w BB
Hej, jestem w 5+5tc czy to USG jak na ten wiek ciąży jest ok czy coś się zapowiada że będzie źle? pomóżcie. Było jeszcze widać coś zoltkowe pęcherzyk? Tylko nie zrobił zdj usg

Załączniki

• IMG_20220812_172015_690.jpg
    IMG_20220812_172015_690.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 813
Ostatnia edycja:
reklama
Spokojnie 😊
5+5 jeszcze niewiele pokazuje.
czy coś zapowiada , że bedzie źle ...
Słuchaj, czasami idealnie zapowiadająca się ciąża nagle niestety się kończy gdy przestaje bić serduszko i na to niestety ale nikt nie ma wpływu.
Twój pęcherzyk wygląda obiecująco. Ale musisz właśnie uzbroić się w cierpliwość, i przede wszystkim żyć spokojnie i bez zakładania najgorszegl scaenariusza, bo każdy stres ma wpływ na całe twoje ciało.

Jeśli usg wykryło ciałko żółtkowe to z czasem powinien wytworzyć się zarodek, a następnie serduszko.
Myśl pozytywnie 🤗

Spokojnie 😊
5+5 jeszcze niewiele pokazuje.
czy coś zapowiada , że bedzie źle ...
Słuchaj, czasami idealnie zapowiadająca się ciąża nagle niestety się kończy gdy przestaje bić serduszko i na to niestety ale nikt nie ma wpływu.
Twój pęcherzyk wygląda obiecująco. Ale musisz właśnie uzbroić się w cierpliwość, i przede wszystkim żyć spokojnie i bez zakładania najgorszegl scaenariusza, bo każdy stres ma wpływ na całe twoje ciało.

Jeśli usg wykryło ciałko żółtkowe to z czasem powinien wytworzyć się zarodek, a następnie serduszko.
Myśl pozytywnie 🤗
Dzięki Ci bardzo. Martwię się u chyba zaczynam się doszukiwać nie wiadomo czego. Raz już poroniłam dlatego się martwię. Muszę być dobrej myśli i tyle co ma być to będzie ☺️❤️

Hej, jestem w 5+5tc czy to USG jak na ten wiek ciąży jest ok czy coś się zapowiada że będzie źle? pomóżcie. Było jeszcze widać coś zoltkowe pęcherzyk? Tylko nie zrobił zdj usg
Ja jestem teraz w też w 5 +5tc i doktora coś mówiła że nie widzi ciałka żółtkowego , ale twierdzi że maja kiepski aparat USG i faktycznie dość niewyraźne było wszytko. Natomiast zarodek widzi i pęcherzyk ciążowy 22mm. Zarodek 4mm czyli jakby 6+0tc
Serduszka nie słychać ,czy to normalne ? Któraś miała podobnie? Generalnie mówiła że na ten moment jest ok ale żebym za tydz przyszła na wizytę kontrolną i nie wiem czy wytrzymam 🫣

Ostatnia edycja:
Do góry