mamoośka
Fanka BB :)
Hehehe...dobre.Wrodzona wada postawy u faceta-dupa na boku![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehe...dobre.Wrodzona wada postawy u faceta-dupa na boku![]()
A ja bym mu powiedziała.Skoro już weszłaś na gg to powinnaś mieć odwage się przyznać do tego.Niech wie,że wiesz o tym co on robi bo inaczej cały czas b edzie cię oszukiwał.My jesteśmy ze sobą już 10 lat.Bywa różnie,raz lepiej,raz gorzej.Muszę się go w końcu zapytać jak on widzi naszą przyszłość. Wczoraj wspomniał o przysiędze małżeńskiej. Powiedziałam mu ,że wiem że niejest uczciwy w stosunku do mnie.Spytał czemu tak myślę,Ja że okłamuje mnie i ukrywa różne rzezcy przedemną.Chciał konkrety.Powiedziałam,że w tej chwili nie pamiętam.Przeciez niepowiem mu że weszłam na jego gg i sprawdzałam go.
Archiwum wiadomości można sprawdzać nie logując się hasłemAle on ma gg na hasło.A ja przede nim ukrywam,że je znam.Więc on niewie że ja na nie wchodze.
Skoro nie masz odwagi się przyznać czy też powiedzieć o tym,że wiesz to żyj dalej w kłamstwie i pozwalaj się dalej oszukiwać.Dla mnie to równoznaczne z przyzwoleniem na to co robi.Na to sie nieodważe ,bo byłaby jeszcze większa kłótnia. Ja chce żyć w zgodzie nie się kłócic.
Archiwum wiadomości można sprawdzać nie logując się hasłem
A co zrobisz? Zaczepisz ją ?
Wystarczy wejśc w archiwum....nie musisz się logować.....Starczy skopiowac pliki z jego archiwum do swojego gg :-)