Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Da radęŻeby wejść w archiwum trzeba się zalogować.GG musi być otwarte ,żeby wejsc w archiwum,a bez logowania się nie da.
Ide na spacerek.

Żeby wejść w archiwum trzeba się zalogować.GG musi być otwarte ,żeby wejsc w archiwum,a bez logowania się nie da.
Ide na spacerek.
Wrodzona wada postawy u faceta-dupa na boku![]()

dobre
.Powiedziałam mu że wiem.Oczywiście jak to facet wszystkiego się wyparł.Stwierdział ,że ona tak gadała bo by chciała,a nie dlatego że tak było.Ja przeczytałam pamietnik z tamtego czasu(okres wakacji kiedy ja byłam w ciąży).Pisał do niej smsy,dzwonił ona do niego także.Też mu o tym powiedziałam.Wypiera się ,że ona brzydka,że rozmawiał z nią wtedy może z 4 razy. Spytała tez o tą do której teraz pisał.Też powiedziałże widział się z nią ze4 razy i to zawsze w towarzystwie innych osób,że nigdy sam na sam z nia nie rozmawiał. Powiedział,żebym nie przejmował się plotkami ,bo sie nerwowo wykończe. Za dużo zbiegów okolicznośći jak na plotki.:-(