reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrada

Mija nie każdy robi to dlatego, że coś jest nie tak. Niektórzy facei lubią sex z wieloma kobietami....tzw nowy, swieży towar. Żona w domu musi być, ale dupczyć na boku czemu nie:confused:
Czasem faceci nie łączą sexu z uczuciem. Traktują go jak sport.

reklama
Mnie akurat chodziło o tą trzecią stronę napisaną przez Melulu.
Wiem ze to zdrady niejest potrzebne uczucie.Niektórzy i z nudów to robią.

no wiesz czasami powodu są z goła głupie można by rzec- nuda, rutyna, brak adrenaliny, albo potrzeba potwierdzenia swojego ego. na to ostatnie niestety żona lub maż nic nie poradzą bo ich głos sie nie liczy

Ale to jest chyba kwesta charakteru. Jak ktoś ma skłonności do zdrady i robił to przed ślubem (także w innych zwiąkach) to będzie to robił. Może nie odrazu, ale po jakimś czasie jak pierwsza euforia minie to natura da znać o sobie. Ale są też przypadki, że osoby, które lubiły ten sport naprawdę się zako****ą i zmieniją:tak::tak:

Ale to jest chyba kwesta charakteru. Jak ktoś ma skłonności do zdrady i robił to przed ślubem (także w innych zwiąkach) to będzie to robił. Może nie odrazu, ale po jakimś czasie jak pierwsza euforia minie to natura da znać o sobie. Ale są też przypadki, że osoby, które lubiły ten sport naprawdę się zako****ą i zmieniją:tak::tak:

Niestety moj przypadek jest nieuleczalny...
Zdradzal mnie... Zdradzal byle... Nowa tez zdradzil...

Ja naprzykład niewiem co robiłam nie tak.Chyba że to że byłam w ciąży i on się mógł wstydzic wyjść ze mna i dużym brzuchem.Bo chwilami tak to odczuwałąm,ale wprost mi tak nie powiedział.
Mija, jeśli on się Ciebie wstydził z powodu brzucha, to wybacz, ale to kwalifikuje go do kategorii troglodyty. Mam nadzieję, że jednak chodziło o coś innego.

Cara87 pisze:
Niestety moj przypadek jest nieuleczalny...
Zdradzal mnie... Zdradzal byle... Nowa tez zdradzil...
Cara, no Twój były jest niestety z tych myślących fiutem i udowodnił to już wystarczającą ilość razy :dry:

Spotkalam sie z nim wczoraj... Tak poprostu porozmawiac...
Wine za wszystko zwala na matke, ktora zagrozila ze jak bedzie ze mna a nie z ta dzi.wka to go wywali z mieszkania :-/...

I ten idiota na to poszedl :-/... Wscieklam sie tylko bo jego matka tak mnie pocieszala po "nieodpowiedzialnym synku"...

Moim zdaniem On kłamie.
Przecież jego matka zaporsiła Was na majówkę. To chyba, świadczy o tym, że Cię lubi.
On znowu chce Ci wodę z mózgu zrobić.
Chyba nie wierzysz w to, że jest z tamtą, bo mamusia mu karze.
Wciska Ci kit, bo już nie wie co Ci powiedzieć, żebyś znowu dała się nabrać. Pewnie tamta mu się znudziła i jak zwykle chce przyleźć do Ciebie.....

reklama
Do góry