Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jak coś mu nie pasowało to mógł z Tobą porozmawiać, a nie szukać rozwiązań na boku.Mnie akurat chodziło o tą trzecią stronę napisaną przez Melulu.
Wiem ze to zdrady niejest potrzebne uczucie.Niektórzy i z nudów to robią.

Ale to jest chyba kwesta charakteru. Jak ktoś ma skłonności do zdrady i robił to przed ślubem (także w innych zwiąkach) to będzie to robił. Może nie odrazu, ale po jakimś czasie jak pierwsza euforia minie to natura da znać o sobie. Ale są też przypadki, że osoby, które lubiły ten sport naprawdę się zako****ą i zmieniją![]()
Mija, jeśli on się Ciebie wstydził z powodu brzucha, to wybacz, ale to kwalifikuje go do kategorii troglodyty. Mam nadzieję, że jednak chodziło o coś innego.Ja naprzykład niewiem co robiłam nie tak.Chyba że to że byłam w ciąży i on się mógł wstydzic wyjść ze mna i dużym brzuchem.Bo chwilami tak to odczuwałąm,ale wprost mi tak nie powiedział.
Cara, no Twój były jest niestety z tych myślących fiutem i udowodnił to już wystarczającą ilość razyCara87 pisze:Niestety moj przypadek jest nieuleczalny...
Zdradzal mnie... Zdradzal byle... Nowa tez zdradzil...