reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrada

Czytam to co piszesz i powiem ci jedno ta dziewczyna dobrze postąpiła dając w twarz twojemu mężowi ma szczęście że nie zrobiła mu sprawy za zniesławienie,Po co twój mąż się wtrąca w czyjeś sprawy i w ten sposób wyzywa.Popatrzcie też z innej strony na sprawy zdrady,Jeżeli już do niej dochodzi to napewno jest jakaś przyczyna.Jeżeli małżeństwo jest zgodne i nie ma problemó o takich sytuacjach nie powinno być mowy.Chyba,że facet jest naprawde jakimś erotomanem,ale jeżeli nie to w takimś związku czegoś brakuje.
Przecież nie każda kobieta która zada się z mężczyzną /żonatym nie zawsze musi o tym wiedzie ć jest winna.Nasze społeczeństwo ma taką mętalność,że obwinia zawsze kobiety..a tak nie powinno być i nie zawsze jest to tak oczywiste.

reklama
Opowiem wam historie kumpla...

On 24 ona niecale 17. Zakochali sie. Zaciazyli... ten jak glupi wydal kase odlazona na auto i wyprawil wesele, Tyral na 2 zmiany, bo jego syn musi miec wszystko co najlepsze...
Tia...
W dzien porosu dziecko... OKAZALO SIE RUDE!! A oni oboje ciemne wlosy :-/... A byly chlopak tej laski jest rudy. Do teo ma problemy z policja i dlugami, wiec spierniczyl za granice... :-/...
kumpel sie zalamal, zarzadal testów... teraz czekaja bo ona sie nie zgadza :-/...

No to faktycznie ciekawa historia,ale i tak bywa w życiu niektóre dziewczyny próbują być cwane choć nie zawsze im to wychodzi

,Jeżeli już do niej dochodzi to napewno jest jakaś przyczyna.
I tu się mylisz moja droga:tak:. Nie zawsze jest w związku źle. Mój kolega ma super żonę, którą kocha, dba o nią, razem wyjeżdzaja, spędzają czas, maja wspaniałe dzieci, wspólne zainetesowania itd. Są naprawdę szczęsliwą rodziną.......ale nie przeszkadza to mojemu kumplowi zrobić skok w bok raz na jkiś czas. Nie często, ale mu się zdarza..........faceci są z innej planety, a ich mózg w przeciwiestwie do naszego jest zlokalizowany w ****;-)
Ale fakt stereotyp jest powielany.....i to zawsze kobieta winna jest zdradzie. Niby czemu jakaś obca baba ma być lojalna wobec mnie......tego wymagam od swojego męża, bo to On mi przysięgał wierność i miłość.:tak:

Opowiem wam historie kumpla...
Nie jest powiedzine, że ich dziecko nie mogłoby być rude, bo geny dziedziczymy nie tylko po rodzicach.......niektóre geny kumulują się dopiero po kilku pokoleniach i tworzą cechę.:tak:
Ale Twój kumpel ma przekichane.......szkoda chłopaka......ale z drugiej strony planownie rodziny z17-latką to wątpliwa sprawa....:baffled:
Oczywiście są dojrzale dziewczyny w tym wieku, ale to rzadkość

Mama Julci- on się wtrącił, bo dobrze znał to młżeństwo, był ich świadkiem na ślubie, a wtrącił się dlatego, bo ten kolega i kochanka nadawali na żonę kolegi i pytali co on myśli że są razem, więc powiedział co myśli, a kochanka młodziutka- taki podrostek, śmiała się z tej żony że ona tylko siedzi z dzieckiem w domu zamiast coś zapalić, poimprezować i że nic ją nie obchodzi że on ma żonę i dziecko bo ona się zakochała. Pytali co on na to , to powiedział, fakt że mężczyzna kobiety nie powinien tak wyzywać, ale impreza była alkoholowa, więc to pewnie stąd. A że nikt nie zbuduje szczęścia na nieszczęściu innych to facet się jeszcze przejedzie na pannie- żonę miał spokojną, taką kurę domową, więc była mu wierna jak on w trasie, a ta nowa lala jest młoda, ładna, rozrywkowa- nie wierzę że będzie spokojnie na niego czekać. I dobrze, dostanie na co zasłużył. A ja byłam dumna że ma takie podejście do zdrady i kochanek- nie z tego że nazwał laskę k_rwą.

reklama
No ona uparta i nie chce sie zgodzic na testy. Sprawa poszla do sadu... :-/...
On o rozwod i testy, ona O ALIMENTY!! Bezczelna suka...
Sąd ją zmusi do testów. :tak:Jak wyjdzie, że to nie jego dziecko to jeszcze On ją powinien oskarżyć i domagać się kasy za starty moralne, za leczenie psychiatryczne itp- to jest bardzo popularne w USA.:-D

Ty też kochana powinnaś uwolnić się od faceta, który Cie niszczy.
Moim zdaniem przeslanie jesgo chamskich tekstow jest takie: Będę robił to na co mam ochotę i z kim mam ochotę, a Ty i tak zawsze do mnie wrócisz..........bo mogę robić z Tobą co chcę.

Jak tylko znajdziesz w sobie siłę to uciekaj od tego człowieka gdzie pieprz rośnie, bo będziesz nieszczęśliwa

Do góry