mamoośka
Fanka BB :)
Zgadza się ale była cwana bo go wrobiła,Ona chyba nie chciała być cwana tylko się poprostu puściła;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadza się ale była cwana bo go wrobiła,Ona chyba nie chciała być cwana tylko się poprostu puściła;-)
W Usa tak ale nie w Polsce.Tutaj jedynie dostanie rozwód z jej winy no może unieważnienie małżeństwa i zaprzeczy ojcowstwuSąd ją zmusi do testów.Jak wyjdzie, że to nie jego dziecko to jeszcze On ją powinien oskarżyć i domagać się kasy za starty moralne, za leczenie psychiatryczne itp- to jest bardzo popularne w USA.
![]()
Nie zgodze się z tobą,albo w łóżku mu nie pasowała albo on jest jakimś erotomanem.Bo jeżeli oboje pielęgnują związek,ufają sobie i naprawde się kochają to nie dojdzie do zdrady,I tu się mylisz moja droga. Nie zawsze jest w związku źle. Mój kolega ma super żonę, którą kocha, dba o nią, razem wyjeżdzaja, spędzają czas, maja wspaniałe dzieci, wspólne zainetesowania itd. Są naprawdę szczęsliwą rodziną.......ale nie przeszkadza to mojemu kumplowi zrobić skok w bok raz na jkiś czas. Nie często, ale mu się zdarza..........faceci są z innej planety, a ich mózg w przeciwiestwie do naszego jest zlokalizowany w ****;-)
Ale fakt stereotyp jest powielany.....i to zawsze kobieta winna jest zdradzie. Niby czemu jakaś obca baba ma być lojalna wobec mnie......tego wymagam od swojego męża, bo to On mi przysięgał wierność i miłość.
Nie jest powiedzine, że ich dziecko nie mogłoby być rude, bo geny dziedziczymy nie tylko po rodzicach.......niektóre geny kumulują się dopiero po kilku pokoleniach i tworzą cechę.
Ale Twój kumpel ma przekichane.......szkoda chłopaka......ale z drugiej strony planownie rodziny z17-latką to wątpliwa sprawa....
Oczywiście są dojrzale dziewczyny w tym wieku, ale to rzadkość
W Usa tak ale nie w Polsce.Tutaj jedynie dostanie rozwód z jej winy no może unieważnienie małżeństwa i zaprzeczy ojcowstwu
Możesz się nie zgodzić, ale tak jest.Nie zgodze się z tobą,albo w łóżku mu nie pasowała albo on jest jakimś erotomanem.Bo jeżeli oboje pielęgnują związek,ufają sobie i naprawde się kochają to nie dojdzie do zdrady,
Nie jest powiedzine, że ich dziecko nie mogłoby być rude, bo geny dziedziczymy nie tylko po rodzicach.......niektóre geny kumulują się dopiero po kilku pokoleniach i tworzą cechę.
Ale Twój kumpel ma przekichane.......szkoda chłopaka......ale z drugiej strony planownie rodziny z17-latką to wątpliwa sprawa....
Oczywiście są dojrzale dziewczyny w tym wieku, ale to rzadkość
Niech sobie myślą co chcą ale co koleżanka wie o tym i zgadza się ? I taki związek uważasz za udany?Możesz się nie zgodzić, ale tak jest.
Nie zapomniaj, że facet inaczej myśli niż kobieta.
proponuje twojemu kumplowi poczytac trochę o genach .
dla mnie to stwierdzenie że rude to nie moje jest " żałosne"
a jak by nie daj boże urodziło sie dziecko bez jednego paluszka ? a rodzice maja wszytkie to co ?
ojciec sie wyprze ?
bo przecież on ma 10 palców a maluch 9 ....
i posądzi dziewczyne że sypiała z kimpopadnie na prawo i lewo?
żałosne ..jeszcze raz powiadam :/
Ale z tego co wiem to są geny dominujące i recesywne. I jeżeli kolor rudy u niego w rodzinie i u niej jest recesywny to sie nie ujawnia. Ale jeżeli te dwa geny się "spotkają" razem, wtedy tworzą gen dominujacy i powstaje cecha.To jest akurat rodzina z tradycjami. Jego drzewo genealogiczne siega kilka pokolen wstecz. I maja dosc szczegolowo opisane kto kiedy sie urodzil, znaki szczegolne...
Rudych brak :-/...