Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja kupuje takie coś SKARPETY FROTOWE ZE SKÓRZANĄ PODESZWĄ roz 23-24 (1241469909) - Aukcje internetowe Allegro
polecam.
naprawdę wam się zsuwają???nam nie.a ja właśnie ich nienawidzę, bo ciągle się chłopakom zsuwają :[ szału można dostać. Dopiero co założone, a już podeszwa na pół stopy :/ mieliśmy różnych firm i za różną cenę, a i tak to samo...
to samo tyczy się skarpetek z grubym ABSem... kupiłam ostatnio te Mam_dziecko// Skarpety ABS STERNTALER 21/22 Frotte (1214761085) - Aukcje internetowe Allegro z nadzieją, że nie będą spadać, a sprawują się tak samo jak skarpety z LIDLa za 6zł...
ej....no te skarpetki są z deche!!nie to co te z kilkoma łapkami pod spodema ja właśnie ich nienawidzę, bo ciągle się chłopakom zsuwają :[ szału można dostać. Dopiero co założone, a już podeszwa na pół stopy :/ mieliśmy różnych firm i za różną cenę, a i tak to samo...
to samo tyczy się skarpetek z grubym ABSem... kupiłam ostatnio te Mam_dziecko// Skarpety ABS STERNTALER 21/22 Frotte (1214761085) - Aukcje internetowe Allegro z nadzieją, że nie będą spadać, a sprawują się tak samo jak skarpety z LIDLa za 6zł...
ej....no te skarpetki są z deche!!nie to co te z kilkoma łapkami pod spodem)

ale papucie befado są oznaczone znakiem "zdrowa stopa"