• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdrowie i uroda lipcowych mam :)

reklama
ja tak miałam w I ciąży na początku schudłam 5 kg i na obronie pracy którą miałam w 6 m-cu ciąży , szanowne jury patrzyło na mnie trochę jakbym chciała ich naciągnąć tym że jestem w stanie błogosławionym...ale kiedy przyszłam po odbiór dokumentów na uczelnie brzuszek miałam już sporawy i dopiero mi o swoich wątpliwościach powiedzieli.
a poniekąt mam koleżankę która przytyła w ciązy tylko 8 kg, dziecko urodziło się zdrowe normalnych rozmiarów, babka ma taką urodę ...skubana:-p

A ja od początku stycznia śmigam w dżinsach z H&M. Zwykłe dżinsy jeszcze zapinałam, ale robiło mi się po pewnym czasie słabo i musiałam rozpinać. Mam też kupione rok temu na allegro dżinsopodobne spodnie z materiału z gumką.
A dzisiaj musiałam kupić sukienkę na poniedziałkową imprezę w pracy, więc się chwalę:

d341.jpg
Ale kupiłam używaną. Z własnego doświadczenia wiem, że wizytowe sukienki ciązowe są w bardzo dobrym stanie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry