reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdrowie i uroda lipcowych mam :)

reklama
Ja używam Musteli ale kiepsko się wchłania i właśnie dziś zakupiłam Ziaję, polecaną też przez dziewczyny na forum. Swoją drogą... naprawdę zastanawiam się czy to cokolwiek da... no ale o tym przekonam się za kilka miesięcy.

Słyszałam, że wiek ma też spory wpływ. Jeśli skóra rozszerza się u młodych dziewczyn, włókna są mocne, dlatego pękają. U starszych zaczyna się już proces starzenia i włókna są mniej jędrne, ale przez to i później skóra wolniej wraca do normy....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny właśnie ściągnęłam wyniki swoich badań - przy każdej pozycji strzałka w dół (wszystkiego za mało, ale podobno w ciąży to normalne?). Niepokoją mnie dwie pozycje, których nigdy wcześniej nie miałam.... Co to jest: Anisocytosis + i Mikrocytosis +++?

Anka, jeśli trzeba łykaj, bierz, pij, czy dawaj tyłek kłuć, albo po prostu poszukaj w warzywach co ma dużo żelaza. nie jestem znawcą, więc nie potrafię doradzić. Anemia jest częsta w ciąży, więc grzecznie bierz, choćbyś miała mieć siniaki na zawsze ;-)

reklama
No często się nie wchłania. Wiem coś na ten temat mój Ryś z 1,5 roku brał żelazo - cos okropnego. Bóle brzucha zaparcia i płacz płacz płacz. I tak leczenie nie przynosiło efektów więc teraz badaja go pod kątem talasemii. 26 idziemy do szpitala znów na hematologie :sorry2: Ja tez bedę pewnie brała od następnej wizyty ;|| już się nie mogę doczekać.:eek::eek::eek:

Do góry