reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

Cyprysiowa spowiadaj się jak tam kochana lepiej?
Ja już ważę kg mniej niż przed ciążą, ale mój brzuch wygląda OKROPNIE ja już straciłam nadzieję, że to się kiedyś wciągnie, przecież minęło już 5 miesięcy. W pasie mam 80cm,

reklama
Witam!!
Moja waga znów stoi:zawstydzona/y: i znów te odchyły - raz 1 kg na + a innym na razem 1kg na -. Ale tak czy owak schudłam 3 - 4 kg przez ostatnie 1,5 miesiąca... mało... :no::no::no: A ostatnio coś nie ćwiczyłam przez ten długi weekend bo ciągle wyjazdy:no::no:... I postanowiłam znów schować wagę i zacząć ćwiczyć intensywnie.... Wiem że baseny mi pomogły i "schowanie wagi" - bo wciąż się ważyłam i nie widziałam rezultatów a tak po dłuższym czasie to widać jakieś efekty...
Qrcze - martwię się bo mam wesele w ten week... tak mi się nie chce iść... Mężowemu też... Jedzenie kusi na stołach.... W dodatku wszyscy będą pięknie wyglądać a ja z tą wagą na pewno mizerniej... W dodatku cięzko mi z tymi dodatkowymi kilogramami na obcasach łazić - a co dopiero tańczyć całą noc:szok::szok: I dlatego to wszystko mnie motywuje do działania żeby hudnąc.... NO CÓŻ... ALE NA PEWNO NIE W TEN WEEK:zawstydzona/y:.. modlę się żeby nic nie przybyło:zawstydzona/y:
Za to PO WEEKENDZIE ZABIERAM SIĘ OSTRO DO PRACY!!!
A w pasie to ja mam 100 z grosikiem więc się nie przejmujcie ;-)
A za wszystkie z Was trzymam mocno kciuki nawet mocniej niż mocno:tak:....
Buziaki!!!

co do włosów to mi też lecą garsciami:-:)baffled: a chcem teraz zmienić pomału kolor na bląd i nie wiem czy w związku z tym "łysieniem" nie poczekać jeszcze:confused:

reklama
Witam!!
Moja waga znów stoi:zawstydzona/y: i znów te odchyły - raz 1 kg na + a innym na razem 1kg na -. Ale tak czy owak schudłam 3 - 4 kg przez ostatnie 1,5 miesiąca... mało... :no::no::no: A ostatnio coś nie ćwiczyłam przez ten długi weekend bo ciągle wyjazdy:no::no:... I postanowiłam znów schować wagę i zacząć ćwiczyć intensywnie.... Wiem że baseny mi pomogły i "schowanie wagi" - bo wciąż się ważyłam i nie widziałam rezultatów a tak po dłuższym czasie to widać jakieś efekty...
Qrcze - martwię się bo mam wesele w ten week... tak mi się nie chce iść... Mężowemu też... Jedzenie kusi na stołach.... W dodatku wszyscy będą pięknie wyglądać a ja z tą wagą na pewno mizerniej... W dodatku cięzko mi z tymi dodatkowymi kilogramami na obcasach łazić - a co dopiero tańczyć całą noc:szok::szok: I dlatego to wszystko mnie motywuje do działania żeby hudnąc.... NO CÓŻ... ALE NA PEWNO NIE W TEN WEEK:zawstydzona/y:.. modlę się żeby nic nie przybyło:zawstydzona/y:
Za to PO WEEKENDZIE ZABIERAM SIĘ OSTRO DO PRACY!!!
A w pasie to ja mam 100 z grosikiem więc się nie przejmujcie ;-)
A za wszystkie z Was trzymam mocno kciuki nawet mocniej niż mocno:tak:....
Buziaki!!!
Kochana podziwiam cie za wytrwałość. Na garściowej tak się chudnie powoli, może ci się wydawać, że w miejscu stoi. Cierpliwości. Na grzeszki też sobie pozwalaj bo oszalejesz. Waż się raz w tyg., a najlepiej raz na dwa tyg.Powodzenia

Do góry