Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ooooooooooo, dzięki kochana, chyba sobie kupie, bo niedługo będę łysaDziewczyny mi na wypadające włosy pomógł żółty szampon Elsew. Już po jednej butelce widac było różnicę.
i ja mam w pasie 100 z duzym groszem:-(Witam!!
Moja waga znów stoii znów te odchyły - raz 1 kg na + a innym na razem 1kg na -. Ale tak czy owak schudłam 3 - 4 kg przez ostatnie 1,5 miesiąca... mało...
A ostatnio coś nie ćwiczyłam przez ten długi weekend bo ciągle wyjazdy
... I postanowiłam znów schować wagę i zacząć ćwiczyć intensywnie.... Wiem że baseny mi pomogły i "schowanie wagi" - bo wciąż się ważyłam i nie widziałam rezultatów a tak po dłuższym czasie to widać jakieś efekty...
Qrcze - martwię się bo mam wesele w ten week... tak mi się nie chce iść... Mężowemu też... Jedzenie kusi na stołach.... W dodatku wszyscy będą pięknie wyglądać a ja z tą wagą na pewno mizerniej... W dodatku cięzko mi z tymi dodatkowymi kilogramami na obcasach łazić - a co dopiero tańczyć całą nocI dlatego to wszystko mnie motywuje do działania żeby hudnąc.... NO CÓŻ... ALE NA PEWNO NIE W TEN WEEK
.. modlę się żeby nic nie przybyło
Za to PO WEEKENDZIE ZABIERAM SIĘ OSTRO DO PRACY!!!
A w pasie to ja mam 100 z grosikiem więc się nie przejmujcie ;-)
A za wszystkie z Was trzymam mocno kciuki nawet mocniej niż mocno....
Buziaki!!!
Ja też sie dopisuje do tych ze spoorym groszem ponad stówę w pasie. Jakoś ostatnio nie mogę się zebrac za odchudzaniei ja mam w pasie 100 z duzym groszem:-(

Tzn nie mogę narzekać i mówić, że źle wyglądam, bo generalnie jest ok. Mam płaski brzuch, ale już nie tak ładny jak przed ciążą.
No faktycznie cię ciąża oszczędziła. Tu nie chodzi o to żebym jak modelka wyglądała, ale żebym wyglądała tak żeby się dobrze czuć sama ze sobą. Każdy ma chyba taką wagę w której się dobrze czuje, dla jednych jest to 55 kg dla innych 60kg. I jak widzę swój brzuch który wylewa mi się z jeansów mimo, że ważę mniej niż przed ciążą to mam mega doła i nie potrafię się polubić z takim flakiem. A to że jestem matką nic nie zmienia i nie daje mi powodu żeby wyglądać ani czuć się we własnej skórze źle.Dziewczyny ja w dniu porodu mierzona przez położną w szpitalu miałam w brzuszku 87cm. Naprawdę miałam niewielki brzuszek, a mimo to nie jest on taki jak przed ciążąTzn nie mogę narzekać i mówić, że źle wyglądam, bo generalnie jest ok. Mam płaski brzuch, ale już nie tak ładny jak przed ciążą.
Zresztą ja będąc w ciąży liczyłam się z tym, że nie będę wyglądać tak jak przed nią. Na szczęście ciąża mnie bardzo oszczędziła, ale gdyby było inaczej wcale bym z tego powodu nie rozpaczała. W końcu jesteśmy matkami nie musimy wyglądać jak modelki![]()
zgadzam sie z TobąNo faktycznie cię ciąża oszczędziła. Tu nie chodzi o to żebym jak modelka wyglądała, ale żebym wyglądała tak żeby się dobrze czuć sama ze sobą. Każdy ma chyba taką wagę w której się dobrze czuje, dla jednych jest to 55 kg dla innych 60kg. I jak widzę swój brzuch który wylewa mi się z jeansów mimo, że ważę mniej niż przed ciążą to mam mega doła i nie potrafię się polubić z takim flakiem. A to że jestem matką nic nie zmienia i nie daje mi powodu żeby wyglądać ani czuć się we własnej skórze źle.

Może łatwo mi się mówi, bo nie mam brzuszka po ciąży i może zabrzmi to trochę nieskromnie, ale nie wyglądam jakbym urodziła niedawno dziecko. Gdybym wyglądała źle może myślałabym inaczej:-( Nie wiem od czego to zależy, ale mam koleżanki, które miały w ciąży ogromne brzuszki, a teraz są płaskie, innym z kolei zostały spore flaczki. Trochę to wszystko niesprawiedliwe:-(Ano niesprawiedliwe.....Fasolkamaria rozumiem co masz na myśli. Dla mnie też zawsze było ważne to jak wyglądam i to, aby czuć się dobrze ze sobąMoże łatwo mi się mówi, bo nie mam brzuszka po ciąży i może zabrzmi to trochę nieskromnie, ale nie wyglądam jakbym urodziła niedawno dziecko. Gdybym wyglądała źle może myślałabym inaczej:-( Nie wiem od czego to zależy, ale mam koleżanki, które miały w ciąży ogromne brzuszki, a teraz są płaskie, innym z kolei zostały spore flaczki. Trochę to wszystko niesprawiedliwe:-(