reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

Dziewuchy są jeszcze takie wśród was, które okresu nie mają? Bo ja zaczynam się trochę denerwować:-(. A do tego wzrósł mi apetyt...:baffled:
Ja też czekam jeszcze na okres. Zaraz po połogu miałam raz i od tamtej pory cisza. Karmię piersią więc narazie się nie martwię ale po pierwszym porodzie jak dostałam zaraz po połogu tak miałam potem co miesiąc a teraz cisza:confused::sorry2::dry:Stąd czasami moje schizy ciążowe.

reklama
Ja tez nie mam okresu i nie spieszy mi sie do niego ;-)Mam nadzieje ze dostane dopiero jak skoncze karmic... czyli za jakies pol roku:tak:

I ja też jeszcze nie mam i też się cieszę i wcale nie tęsknie. A schizy ciążowe też mam, nawet test robiłam i jak wyszło, że nie jestem to nawet smutno mi się zrobiło :-(jak to człowiek szybko zapomina o bólu.....eh

Hehehehe ja też nie tęsknię, ale zastanawiam się kiedy brak okresu powinien mnie zaniepokoić;-). Jeszcze chcę mieć dzieciaczka co najmniej jednego:-D

Dziewczyny muszę się Wam pochwalic że dietuję sie od poniedziałku i już jestem 2kg na minusie. Jeszcze kilo i zobaczę ósemkę z przodu :tak:bo wstyd sie przyznac ale od porodu przytyłam całe 10kg:zawstydzona/y::-:)szok:

Dziewczyny muszę się Wam pochwalic że dietuję sie od poniedziałku i już jestem 2kg na minusie. Jeszcze kilo i zobaczę ósemkę z przodu :tak:bo wstyd sie przyznac ale od porodu przytyłam całe 10kg:zawstydzona/y::-:)szok:
to super, oby tak dalej, bo ja jesli tak szybko chudne, to potem mi wraca z powrotem, pytalam lekarza czemu tak jest, a on mowi ze to schodzi woda-szok

reklama
Do góry