Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny pomóżcie !! czy to możliwe, że już mam okres !!, dziś zobaczyłam na wkładce żywą krew, jestem 6 tyg. po porodzie, czy to nie za szybko
![]()
To chyba dość rzadkie, ale możliwe. Ale może to jeszcze krew połogowa?
A byłaś już u naszej ginki? Ja mam wizytę jutro właśnie..

, bo teraz to już mi poważnie wygląda na okres
(choć brzuch mnie nie bolał), nawet już mojego po podpaski pogoniłam
. Dodam,że maluszka mam jakieś 3-4 godziny dziennie na piersi, a na noc i do południa butla ...Wzięłam wczoraj od siostry taki pas Vibroaction do wytrząsania tłuszczuZobaczymy czy to co mam pod biustem będę mogła kiedyś jeszcze nazwać brzuszkiem
![]()
Wzięłam wczoraj od siostry taki pas Vibroaction do wytrząsania tłuszczuZobaczymy czy to co mam pod biustem będę mogła kiedyś jeszcze nazwać brzuszkiem
![]()
Cześć babeczki :-)
Mam pytanie do tych mam po cesarce ;-), czy Wy stosujecie, jakieś kremy, maści na blizne po cięciu ?? a jak tak to jakie ?

Kupiłam sobie tez na brzuszek z tej samej serii, skóra już nie jest taka przesuszona, ale oponka ciągle jeszcze trochę zwisa
A czasu na ćwiczenie coraz mniej, bo mała ciągle na rączkach albo przy cycusiu, a jak śpi, to Jaś domaga się uwagi.