reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie naszych dzieci - wszystko o chorobach, lekach, profilaktyce.

reklama
Ja przecierałam tak z 2-3 razy i widziałam jak na tej pieluszce zostawało takie żółte. Nie przejmuj się jak brwi będą po tym zabiegu czerwone bo u mnie od pocierania takie się robiły jednak małej jakoś to bardzo nie przeszkadzało i nawet nie marudziła podczas mojego działania.

my mielismy ten problem a Anią, czopek doraźnie można podać, ale moja dr mówiła żeby za czesto tego nie robić bo sie przyzwyczai i sama nie będzie umieć, u nas pomogła biogaja, a wcześniej inny probiotyk, teraz mamy co 2-3 dni kupe a nawet w tym tyg 2 dzienne, a było już tak że raz na tydzien kupa. wiec pomaga.
wydaje mi się że tez pomogły suszone śliwki które jadłam i soki przecierowe.

bluetooth
moja też tak krzyczy, wtaki dziwny sposób, takie głośne eeee i rusza sie przy tym bardzo, a ja po tym wiem że czas naspanie. istaram sie ja wyciszyć, odciać od bodzców i zasypia mi szybko. powolichyba rozgryzam mojego dziecia.

Dziękuje bardzo. Właśnie wysłałam chlopa po czopki do apteki - bo ta moja apteka koło domu zamknięta od 13 w soboty.
kurcze jeszcze muszę spróbować tych śliwek , bo soki przecierowe to ja piję, sama robie w sokowirówce soki, jem jabłka, nie jem czekolady, nie jem żadnych słodyczy itp no i Kubuś tylko na cycu. Kurcze nie kumam o co chodzi :(
moja córka ma to samo. podobno na mleku matki tak może być- to oznacza że jest dobrze przyswajane. spróbuj podać probiotyk np.dicoflor.

reklama
po czopku niecałe 4 minuty po podaniu kupa na całą pieluche ;) taka że aż plecki brudne, pupa brudna a w pieluszce tona, a po godzinie druga kupa też mega. obie kupy ok.

zobaczymy co będzie dalej.
Wolała bym nie stosować tej metody cały czas

dzięki

buziaczki

Do góry