reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie naszych dzieci - wszystko o chorobach, lekach, profilaktyce.

Bluetooth - mój Kamisowaty nie krzyczy przed zaśnięciem...on tylko nie trawi jak jest ciepło ;P;)
Anisen - jak jest problem z kupami to prócz czopka glicerynowego warto dzieciątku podawać wodę do picia lub tez herbatki...jednym słowem więcej płynów prócz mleczka oczywiście...
A ciemieniucha to po prostu grzyb...tak więc nie jest specjalnie obojętny dla dzieciątka...do tego zapach nieciekawy... Z brwi usunęłam ciemieniuchę Kamisiowi gazikiem nasączonym oliwką...

reklama
asia moja wlasnie dokladnie tak samo. Widac ze sobie bidulka nie daje rady z nagromadzeniem emocji. Jak jest taka pobudzona to nie wie po prostu jak sie wyciszyc wiec trzeba jej pomoc bo tak jak piszesz czesto jest juz zmeczona i chcialaby zasnac ale rece i nogi tak jej "biegaja" ze nie jest w stanie nad nimi zapanowac. Mam nadzieje ze to przejsciowe. Powiem o tym osteopatce i jesli mi sie uda lekarce na szczepieniu w tym tygodniu. Ciekawe co one na to powiedza.
mambusia moja tez nie cierpi jak jest jej goraco. Od razu ryk :-D ale to jest inny rodzaj placzu niz ten o ktorym pisalam.

ostatnio zauważyłam, ze na zużytej pieluszce jest żółta plamka w miejscu siusiaka i nie wiem czy to normalne?? czy to od siusków? z tego co oglądałam to siusiak wygląda normalnie, ale oczywiście mam myslenicę już czy to nie jakaś ropka czy coś!

wogóle masakra wazyliśmy przed chwilą Franaka waży 7kg!!!

kasiula 7 kg:szok: on jest raptem o tydzien starszy od mojej Lenki a ona ostatnio 5300 miala :eek: A jak on na centylach wypada z taka waga?

no jeszcze sie mieści w normach na 97centylu, a co będzie dalej to nie wiem, ale co ja poradzę on je normalnie a jak się urodził to prawie 4 kg juz miał, ale koszykarz nam rośnie jak nic

No całe szczęście On tak na rękach mało spędza czasu, ale mimo wszystko mam nie raz dość, a jak wyjmuję go z łóżeczka to się wyprostować nie mogę:-D najgorsze że w kombinezonie już średnio sie mieśći w nosidełku i wózku, a nie wiem czy może jeździć w foteliku jak jeszcze nie siedzi chyba niezabardzo, chcociaż planuję kupić fotelik który ma funkcję półleżącą

O a ja sobie przypomniałam że na ciemienuchę to też dobra oliwa lekko podgrzana ;-) zamiast oliwki
7 kg no pięęęękna waga iękna.Ja się spodziewam że mój to też cos ponad 6 kilo będzie wazył.A dowiem sie w przyszłym tygodniu

reklama
Do góry