reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie naszych dzieci - wszystko o chorobach, lekach, profilaktyce.

reklama
dziewczyny co do nawilżacza to mogę jedno wam doradzić, żeby miał jak najmniej zakamarków tam gdzie woda, bo inaczej zarasta ona z czasem syfem i nie da się tego pożądnie wyczyścić. A po dodaniu olejku eterycznego wogóle syf mi się tam zrobił.
Ja używam na wieczór od 2 dni i wydaje mi się że jest lepiej, mała mniej charka i ja też czuje że nie mam tak sucho w nosie

Witajcie dziewczynki...widzę że w tym miejscu zaczął się watek nawilżaczy...zatem dopiszę swój zakup. W końcu dzisiaj dotarł...wrrr...lepiej późno niż wcale. Mój nawilżacz nie jest takim full wypasem jak bebzonika ;) Sprawdziłam go jednak i prócz zabawnego wyglądu, przystępnej ceny działa bardzo fajnie. Po godzince działania już czuć że powietrze jest zupełnie inne. Polecam ;) Ten sam był w wielu hipermarketach po około 180,00zł...
DUŻY ULTRADŹWIĘKOWY NAWILŻACZ POWIETRZA ŻABA PR3 (1872635415) - Aukcje internetowe Allegro

Gośka - u mnie zanim włączyłam nawilżacz było 30% wilgotności, a powinno być około 40-60%. Za mało nie dobrze i za dużo także... ;)

reklama
U mnie jest obecnie ten problem ze jest za wilgotno. Nie spimy przy otwartym oknie bo w sypialni mamy takie duze okna prawie balkonowe a przy obecnych temperaturach w nocy to bysmy wszyscy pomarzli. W zwiazku z tym rano juz sie zbiera woda na oknach wiec caly dzien wietrze. Zobaczymy jak bedzie zima.
Ja mam super barometr z tchibo. Oprocz informacji o tym jak duza jest wilgotnosc to podpowiada tez co zrobic czy nalezy wywietrzyc czy nawilzyc i wyglada tak Hygro- und Thermometer bei Tchibo
Niby proste urzadzenie a jak cieszy :-)

Do góry