reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdrowie naszych dzieci

reklama
Daria a moze posmaruj mu to fenistlilem i zrób okład chmmm.. moze to zabrzmi głupio ale z jego siuśków. Mocz naprawde skutkuje, wiem ze to obrzydliwe i sama tego nie robie bo sie brzydze i nie mam przekonanaia ale ponoc jest skuteczne.

Daria a moze posmaruj mu to fenistlilem i zrób okład chmmm.. moze to zabrzmi głupio ale z jego siuśków. Mocz naprawde skutkuje, wiem ze to obrzydliwe i sama tego nie robie bo sie brzydze i nie mam przekonanaia ale ponoc jest skuteczne.

Głuszku fenistilem już mu smarowałam... co do siuśków dobry pomysł

Moja siostra (lekrza) kontaktowała się z innymi lekarzami i 80 % z nich uważa że to uczulenie od słońca, zwszłaszcza że nigdy Bartowi nie smarowaliśmy uszków filtrami :zawstydzona/y: no i teraz non stop bez czapki łazki bo ściąga...

zaraz Ł idzie z nim na szczepienie, to zobaczymy co z tym będzie... trzymajcie kciuki:tak:

Dziewczyny mam propozycję, może też będziemy tu wpisywać leki, które stosujemy na różne dolegliwości naszych dzieciaczków!
Taka podręczna Apteczka ... co Wy na to?:-)

Może najpierw KATAR - bo my walczymy!!!!

Ja daję teraz Cebion i Wapno i muszę kupić dziś jakiś "psikacz"co polecacie?
Sól morską czy coś innego....

do noska dajemy wode morską, jak coś mocniej przytyka to eupforbium, a jak i to nie daje rady - nasivin
dziąsełka smarowałam bobodentem, ale różnicy wielkiej nie widziałam, zawsze przy większej jeździe nurofen był :zawstydzona/y:

Ja kiedyś przy Fabianie Panadol używalam, ale dostawal po nim biegunki, a pozniej pupcia byla mocno czerwona.
Od 3 lat stosuje Nurofen i jak dla mnie najlepszy!!!
Do noska woda morska Nivea, Fabio ma swoją Disne Mar ( czy jakos tak) a i eupforbium ostatnio stosujemy. Jak u Nadii zaczyna sie kichanie to daje jej 10 kropli Zyrtec rano.
A jak zaczyna sie kaszelek to daje syrop Herbapect jak dla mnie rewelacja, pomga tez dorosłym...

Tak tak wiem co jest napisane, a mnie zalecila bardzo dobra lekarz pulmonolog... to syrop, który daje sie w małej ilosci i tylko do 16 ...

reklama
Ale się rozgadałyście na tym wątku!;-)
Zawsze coś nowego!:-)
Ja na kaszelek też Stodal daję, a jak dłużej trwa to Eurespal, albo Pulneo.
Na temperaturke Nurofen na przemian z Panadolem lub czopkiem,
bo ponoć nie można stosować tylko ibuprofenu:happy2:

Do góry