Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
margarett nie mozesz sobie zarzucac winy - to nie ty jestes lekarzem - poza tym robisz wszystko co najlepsze dla swojego dziecka nigdy nie wiadomo jak potoczy sie infekcja ...
no i nasza kamilka chora - mamy ostre zapalaenie gardla i taka nieciekawa wysypke - lekarka podejrzewa ze to moze byc szkarlatyna ... dostalam w zwiazku z tym antybiotyk dla malej zeby zapobiec obu infekcjom ... generalnie mala jest raczej marudna, kiepsko je i jesczze gorzej spi - w nocy pobudki co godzine z placzem ... mam nadziejje ze bedzie juz coraz lepiej ... cale szczescie ze obywa sie bez goraczki ...
tez tak wyczytalam w internecie - ale u nas byl tylko na poczatku stan podgoraczkowy (37,5) a teraz juz wcale bez goraczki ... zobaczymy - mam nadzieje ze to tylko gardlo ... zobaczymy czy wysypka bedzie sie rozrastac czy zniknie szybko - o ile wiem przy szkarlatynie szybko znika ale po jakims tygdoniu skora zaczyna sie luszczyc i jest to jednoznaczny dowod ze to szkarlatyna ...
patrz - tej wysypki, to akurat nie pamiętam, ale w oczach mam rozpaloną do czerwoności moją siostrę, jak siedziała w autobusie na schodach i nawet nie umiała się ruszyć na siedzenie, które ktoś jej odstąpił.