reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Priscilla - chyba Sterimar Mn z manganem dla alergików. W przeciwieństwie do zwykłego (który można używać codziennie), ten z manganem można stosować przez 10-25 dni.

reklama
Woloszki - dużo zdrówka dla Maksia, z uszkami napewno będzie dobrze:tak:.
My idziemy dziś z Kubusiem do lekarza, bo ciągle kaszle, a też się boję żeby jakie zapalenie płuc się nie przyplątało.
Karolina przedwczoraj miała problemy z uchem, od razu dałam jej Bactrim, bo kropli nie mieliśmy i wczoraj już wszystko było dobrze (krople kupiliśmy i jeszcze dajemy). Na szczęście ona na uszy raczej nigdy nie chorowała i mam nadzieję, że tak zostanie.

Jestesmy po wizycie Pani Doktor i Antonio musi brac zastrzyki do poniedziałku, powiedziała, że jest juz z Nim lepiej, ale musi pobrac antybiotyk 7 dni i we wtorek znowu wizyta, dobrze, że przychodzi do domu i nie musze włóczyć sie z nim po przychodniach. Na razie zostajemy w domku!!

My też już po wizycie. Wystaliśmy się godzinę w poczekalni, ale na szczęście wszystko jest OK. Mały ma jeszcze dostawać Eurespal i syrop na kaszel, ale nie ma zapalenia oskrzeli, a tego się obawiałam. Chwilowo się uspokoiłam i mam nadzieję, że nasze problemy zdrowotne w końcu się skończą:-).

Dzieki za trzymanie kciukow. Dzis chlopaki byli u pediatry i maks jest zdrowy jesli chodzi o kaszelek:tak: .Pokazali pani wyniki z badania sluchu i nie wiedziala co znacza i zalatwila nam wizyte u laryngologa :-D i dzis odrazu sie udalo zalatwic :-D :-D
Pani laryngologa powiedziala ze wszystko ok!!!!!!!!!!!!!!
Maks ma ujemne wyniki ale trzymaja sie w normie, okazalo sie ze w tym zdrowym uszku ma skrzywiona trabke :confused: a te prawe na dzien dzisiejszy tez jest zdrowe :tak: Przebadala mu tez nosek i wszystko ok. Kazala w nocy przeprowadzic mu test z chrapaniem i oddychaniem :-D i wtedy sie okaze czy z migdalkiem bedziemy cos dzialac. Gluchy napewno nie jest :tak:
Ale co pol roku mamy robic to badanie sluchu zeby zobaczyc czy ma jakies zmiany :-D No wiec mozna odetchnac, calej rodzinie ulzylo :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry