R
rouż
Gość
Im czesciej tym lepiejno to jak juz tak cie mecze to powiedz mi jeszcze jak czesto i jak dlugo oklepywac?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Im czesciej tym lepiejno to jak juz tak cie mecze to powiedz mi jeszcze jak czesto i jak dlugo oklepywac?
mój Michula też zasmarkany i osłabiony mocno. Dzisiaj pół dnia przespał. Tyle, że babcia jakoś nie pokojarzyła i pół dnia po dworze z nim łaziła
fziekuje dziewczyny za troske
no jeszcze ciezko dopiero pierwsza dawka antybiotyku w nocy druga mam nadzieje ze bedzie po niej juz lepiej. Skąd to chorubsko do nas przyszlo i po co. 50 minut sie meczyl zanim zasnal, tulil sie piszczal, krecil a teraz zasnal, ale jest niespokojny i caly charcze ehhhhh.
Kasiula trzymam za Was kciuki cos lepiej po tym antybiotyku? oklepujesz, masz jakies syropy?
Im czesciej tym lepieja jak dlugo...ja to robilam tak po 5-10minut.
ehh no teściowa się strasznie stresuje opieką zwlaszcza nad mlodym, a do tego jest wiecznie inwigilowana przez moich rodziców więc zdaża jej sie z tego stresu jakąś głupotę zrobić. Cieszyła się, ze jej dziecko ttak łądnie spi, więc nie wracała do domu tylko sumiennie robiła kólka po okolicy przez ponad 4 godziny. Trzeba jej przyznać wytrwałośćBrawo dla babci...;/
Nooo, ja zaczelam siwiec wlasnie jak moj starszak poszedl do przedszkola i zaczely sie choroby(...) Ja niedlugo to osiwieje z nerwow albo padne na zawal.
Klep 3-5 minut, az poczujesz ze nie masz sily. Ja tak robilam. Wydaje mi sie, ze to optymalny czas.mam go klepac 5 minut?????????? tak długo
Tez uwazam, ze babcia maluszka Kilolka dzielna, ze tak spacerowala. Pewnie cieszyla sie babeczka ze Michas slodko na powietrzu spi. Mysle, ze nie ma co jej obwiniac...Kilolek babcia bardzo dzielna ,ze tak krazyła z malym![]()
Royanna 30 wiosen to bardzo fajny czas przynajmniej tak myślę![]()