reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Michalowi co prawda goraczka spadla po ibumie ale calusienki zlany potem, poduszke trzeba bylo zmienic :baffled: i bardzo glosno sline przelyka. Teraz penwie ibum dziala, jak przestanie to napewno pojawi sie bol gardla

Mi się właśnie wydaje że Asia też ma gardło chore bo jak pomarudzi albo coś głosno zawoła to narzeka na gardło własnie.

U nas po czopku tez trzeba było wszystko zmieniać, przebierać.

Zdrówka.

Dziewczyny zdrowia dla dzieciaków...

Wczoraj byłam po skierowanie do poradni wad serca i naoglądałam się chorych dzieci... różne cholerstwa krążą..

U nas w nocy panika, bo Hanka miała wyciek z ucha ... woskowina jej się dziwnie zachowała.. a Gośka wyła, że ją pupa boli...

Ostatnia edycja:
zdrowia dla wszystkich szkrabów!!!

Dziewczyny Igi sie jąka jak mówi.Jakoś od 3 dni.ale to takie zacinanie na koncu powtarza ostatnia literke wyrazu np" Igi bedzie jdł tort tttt" albo jak mówi odkurzacz "turat tttt"martwie się.....może dlatego że chce szybko powiedziec dlatego.wyczytalam ze jąkanie to w środku wyrazu jak nie moze powiedziec to przeciaga a tu ostatnią literkę powtarza....

Cleo z mówieniem u dzieci jest tak jak z bieganiem. Czasem chcą szybciej biec niż nogi na to pozwalają i wtedy się przewracają. Czasem z kolei mają tyle do powiedzenia w szybkim tempie , że się zapowietrzają , powtarzają te same zgłoski itp.;-)

maxweel , dziunka zdrówka dla Was...

Ana i macie już jakiś termin na kolejną wizytę?

reklama
Oj biedne te nasze dzieciaki:-(DUŻO ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH.

Mój Igi też nie za bardzo, w nocy nie mógł spać bo był czerwony jak burak więc myślałam że ma ze 40 stopni a tu tylko 37,4
:baffled:- no i całe szczęście. No a teraz ma katar i jak spał w południe to męczył go suchy kaszel. No nic jutro do lekarza niema wyjścia- chyba że będzie cudowne uzdrowienie.:-D

Do góry