luandzia1
Entuzjast(k)a
i na te usg dostalas skierowania? i gdzie je robisz? w szpitalu gdzie rodzilas czy gdzie indziej??
tak dostalam skierowania a bede to usg robic w takiej przychodni ktora sie tym zajmuje i ma podpisana umowe z nfz-tem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
i na te usg dostalas skierowania? i gdzie je robisz? w szpitalu gdzie rodzilas czy gdzie indziej??
tak dostalam skierowania a bede to usg robic w takiej przychodni ktora sie tym zajmuje i ma podpisana umowe z nfz-tem
a kierowanie dostałas od pediatry? czy ze szpitala?
czy ktos może wie, gdzie w Wawie można zrobić takie USG?
skierowanie mam od pediatry a w szpitalu wpisali malej w ksiazeczce zdrowia ze kontrolne usg glowy za 3 tyg a okulista za 2 tyg
nie wiem jak mieszkalam w Wa-wie to chodzilismy do LIM-u i tam robilism wszystkie badania
dziękino nie rozumiem, czemu ta moja pediatra twierdzi, że skierowanie na podstawie zalecen z wypisu ze szpitala nie leży z jej kompetencjach... znów schody z tą cholerną służbą zdrowia.. strasznie mnie to drażni
![]()
Gawit znam Twój problem - dziś mój Bunio też cisnął i nie chciało wyjść i też kompletnie nie wiedziałam co robić (mój jest i na modyfikowanym i na cycu trochę) też masowałam - skończyło się sporą kupą na moich spodniach, swetrze i poduszce a do tego cieszyłam się jak głupek, że się udało...
Ale lepszego sposobu niestety nie znam:-no:. Przyczyną może być mleko?! Raczej chyba nie...
![]()