katarzyna1983
Fanka BB :)
Cleo tez mamy co dwie godziny jak nie czesciej...
nocki przekoszmarne ale w dzien tez rady nie daje 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mój maluch nie dość , że budzi się na jedzenie co 2,5 godziny to jeszcze ostatnio raz w nocy jak się zbudzi to robi sobie przerwę w spaniu np. 1,5 godzinną. Dobrze , że trochę w dzień mogę odespać jak Emilka w przedszkolu.
u nas taka samadziewczyny powiedzcie mi jakie kupki robią wasze maleństwa??
bo moja Vicky robi bardzo luźne kupki w kolorxze pomarańczowym... to normalne??Niby położna powiedziała mi że ok...ale wolę się upewnić...
u nas juz widac roznice, w dzien czesciej czuwa, a w nocy przewijanie, karmienie, odbicie i spanie, tak ok 5-6 robi sobie dluzsza przerwe w spaniumam w sypialni taką małą lampkę (światła daje nie wiele ) i zapalam ją faktycznie, ale jak inaczej przewinąć i nakarmić malucha?
A póki co - śpi i w dzień i w nocy prawie tak samo - aktywności dziennej jeszcze jako takiej nie zauważam za wiele
....