reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
mój Michula też zasmarkany i osłabiony mocno. Dzisiaj pół dnia przespał. Tyle, że babcia jakoś nie pokojarzyła i pół dnia po dworze z nim łaziła

fziekuje dziewczyny za troske

no jeszcze ciezko dopiero pierwsza dawka antybiotyku w nocy druga mam nadzieje ze bedzie po niej juz lepiej. Skąd to chorubsko do nas przyszlo i po co. 50 minut sie meczyl zanim zasnal, tulil sie piszczal, krecil a teraz zasnal, ale jest niespokojny i caly charcze ehhhhh.
Kasiula trzymam za Was kciuki cos lepiej po tym antybiotyku? oklepujesz, masz jakies syropy?

No ja tez nie wiem po co te chorobska przychodza do naszych skarbow. :wściekła/y:Ja w niedziele podalam malej pierwsza dawke antybiotyku i jak bylam we wtorek u naszej pediatry to powiedziala ze antybiotyk dopiero sie "rozkreca". Mam nadzieje ze szybko wyzdrowieja nasze maluszki. Ja niedlugo to osiwieje z nerwow albo padne na zawal.

Brawo dla babci...;/
ehh no teściowa się strasznie stresuje opieką zwlaszcza nad mlodym, a do tego jest wiecznie inwigilowana przez moich rodziców więc zdaża jej sie z tego stresu jakąś głupotę zrobić. Cieszyła się, ze jej dziecko ttak łądnie spi, więc nie wracała do domu tylko sumiennie robiła kólka po okolicy przez ponad 4 godziny. Trzeba jej przyznać wytrwałość

(...) Ja niedlugo to osiwieje z nerwow albo padne na zawal.
Nooo, ja zaczelam siwiec wlasnie jak moj starszak poszedl do przedszkola i zaczely sie choroby:((( bo przeciez nie powiem ze dlatego ze mi juz wiecej niz 30wiosen przybylo ;)))

mam go klepac 5 minut?????????? tak długo
Klep 3-5 minut, az poczujesz ze nie masz sily. Ja tak robilam. Wydaje mi sie, ze to optymalny czas.

Kilolek babcia bardzo dzielna ,ze tak krazyła z malym :)

Royanna 30 wiosen to bardzo fajny czas przynajmniej tak myślę :)

Kilolek babcia bardzo dzielna ,ze tak krazyła z malym :)

Royanna 30 wiosen to bardzo fajny czas przynajmniej tak myślę :)
Tez uwazam, ze babcia maluszka Kilolka dzielna, ze tak spacerowala. Pewnie cieszyla sie babeczka ze Michas slodko na powietrzu spi. Mysle, ze nie ma co jej obwiniac...

30wiosen(a raczej zim, bo ja lutowa, hehehe) i jeszcze troche to naprawde fajny wiek :))) Ja nie narzekam :) tylko te siwacze na glowie....hahaha

reklama
Oj, dziewczyny, biedne te wasze malenstwa z oskrzelami, katarami...mam nadzieje, ze bedzie dobrze i sie szybko wykuruja...
U nas wysypka po malu ustepuje, wczoraj dostala tylko slodkiego ziemniaczka i bylo ok, wiec albo uczulil kurczak, albo pietrucha albo jablko, ehhh, teraz musze dodac po skladniku i wyszukac co uczulio...
Mojej malej zrobily sie tez jakby odparzenia (czerwona skorka popekana) w zgieciach kolan, nie ma az tak czesto zgietych nozek, nie przegrzewa sie tez, nie wiem wiec czemu.... czy ktoras ma ten problem?

Do góry