reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

bo powinno sie przechylic ale tak by nie uciskac brzuch tzn np klek podprty a jak juz w pozycji siedzacej to z seroko rozsunietymi nogami

reklama
Dzięki dziewczyny ale dziś znowu emocję. Spadłą ze swojego krzesełka i stuknęła się w czoło (spory guzior), lekko się zaniosła
a Jagoda po wczorajszej akcji dawaj ją dmuchać ale szybko poszło i nawet krótko płakała. Dzielna dziewczyna.:-)

biedna d0brusia :-(

u nas gorzej,chyba zapalenie oskrzeli ,kaszle strasznie,goraczka dalej sie trzyma, na 16.30 do lekarza...

Fatalnie pewnie antybiotyk będzie konieczny. U nas rok temu długo był kaszel tak ze 2 tygonie ale doktor przetrzymała nas i obeszło sie bez antybiotyku. Tyle że nie było gorączki.

dostalismy antybiotyk, mialam dac jeden od razu, drugi przed snem, takie podwojne uderzenie na dzis,a potem juz normalnie co 8h. poczatki zapalenia klatki piersiowej,ale pluca jeszcze ok. biedna tak sie meczy z tym kaszlem. wlasnie zwymiotowala... oby ten antybiotyk szybko zadzialal, bo ta goraczka ja wykonczy...

reklama
BANANA zdrówka dla Amelki, teraz powinno być już tylko lepiej:tak:

Powiem wam, że mój Igor dalej kaszle tak rano mokro, wieczorem sucho no i ma katar, ale stwierdziłam że skoro lekarka powiedziała że nic mu nie jest:cool2: to siedzimy na zewnątrz i spacerujemy, a raczej szalejemy:tak: i mam tylko nadzieje że mu się nie pogorszy.

Do góry